AI War - The Zenith Remnant DLC

AI War - The Zenith Remnant DLC
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
3,43
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Minden bolygó választás. Minden választásnak van következménye. A Zenith Remnant az Arcen Games első űrbeli indie RTS / 4X hibridjének, az AI War: Fleet Command-nak az első bővítése. Ez a bővítés hatalmas mennyiségű új tartalmat tartalmaz, amelyek izgalmas módon életre hívják a galaxist. Elfogható tárgyak, különleges AI-hajók és ősi idegen tárgyak szemetelik a kozmoszt, így változatosabbá válnak a döntéseid játékosként, mint valaha. Kockáztatja-e a teljes háborút az AI-val egy hatalmas gólem elfogásával és újjáépítésével? Beszerez védekező szuperfegyvereket a Zenith kereskedőktől?
Lehet, hogy végre meg akarja építeni azokat a nagy teljesítményű hajókat, amelyeket az AI már régóta használ - vagy a vadonatúj, különös és erős képességekkel rendelkező kísérleti hajókat. Barátkozzon meg a veszélyes idegen Dyson-szférával azáltal, hogy segít az AI-erők ellen, vagy besurranjon körülötte, hogy elkerülje haragját (ez a dolog hangulatos). Ha meglát egy rontó gólt, ne felejtsen el futni - lehetőleg akkor, amikor az ellenségeit dobálja. Bármelyik úton halad, annak következményei vannak; Az AI War még a stratégiai játékok között is rendkívül stratégiai jelentőségű, és a Zenith Remnant új magasságokba emeli.

- 122 új hajó, köztük: 14 új hajóosztály, különféle képességekkel, 7 masszív, elkapható "Golem" hajó, és tucatnyi más új hajózható, beleértve a "kísérleti" hajókat is.
- 12 új AI típus
- 4 zenit idegen kisebb frakció (NPC)
- Több mint 40 perc új játékon belüli zeneszám
- Számos új mesterséges intelligencia-viselkedés és sok kapcsolódó speciális mesterséges intelligencia-fegyver
- Több új térképstílus

Údajov
Műfaj
Indie, Stratégia
Megjelenés
2010.01.13
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Arcen Games
EAN číslo
DIGI12075