Across the Grooves

Across the Grooves
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
5,85
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A barázdákon egy interaktív grafikus regény, amely egy mágikus-realista univerzumban játszódik. Döntései befolyásolják Alice sorsát, drasztikusan megváltoztatják valóságát, és lehetővé teszik számára alternatív sorsok felfedezését a múltjának módosításával.

Alice eseménytelen életet él. Hosszú távú kapcsolatban áll, stabil irodai munkája és szép lakása van Bordeaux központjában. Egy napon Ulysse, volt szeretője, egy régi bakelitlemez révén tér vissza az életébe, amelyet postán kap. Amikor megfordítja a lemezjátszót, visszadobják saját múltjába, és kénytelen átélni a régi eseményeket. Amikor visszatér a jelenbe, valósága megváltozott.

Elhatározta, hogy életét a pályára állítja, Alice összecsomagol és vadászatra indul egész Európában, követve Ulysse nyomát, miközben megpróbálja feltárni a lemez eredetét. Utazása azonban fokozatosan önfelfedező törekvéssé válik, miközben új párhuzamos valóságokat tár fel minden alkalommal, amikor a tűt a horonyba teszi.

- Kézzel készített kaland - Minden egyes játékkal fedezzen fel egy újszerű kalandot és egy szeletet a játékhoz létrehozott több száz kézzel rajzolt képből.


- Minden választás számít - Minden meghozott döntés kissé megváltoztatja a főszereplő, Alice személyiségét.


- Meghívás utazásra - Érezd az európai városok lüktetését, ismerkedj meg színes karakterekkel és oldd meg a rejtélyt, mindezt gyönyörű európai képregényművészeti stílusban ábrázolva.


- Magával ragadó és finoman kidolgozott filmzene - A zene az Ön döntéseinek és az egyes jelenetek hangulatának megfelelően alkalmazkodik és változik.


- Nagy visszajátszhatóság - Válassza ki Alice sorsát, és fedezze fel döntéseinek kimenetelét több történet útján és befejezésén keresztül.

Údajov
Műfaj
Indie
Megjelenés
2020.06.17
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Nova-boksz
EAN číslo
DIGI11930