Abyss Raiders: Uncharted

Abyss Raiders: Uncharted
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,36
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Sztori
... A halál és a sötétség elnyelte a világot. Az emberek azóta mind elpusztultak, egyedül a robotokat hagyták uralkodni. A robotok hevesen versenyeznek az energiáért. Idővel egyszerűen hajlamosak lesznek a saját pusztulásukra, akárcsak az emberek. Van azonban egy csoport robot, amely elkötelezett a válság megoldása mellett; Az emberi történelem mély tanulmányozása során arra a következtetésre jutnak, hogy problémájukra a lélek a válasz. Ahhoz, hogy többet megtudhassanak arról, hogyan érhetik el ezt, beszélniük kell a világ teremtőjével. Sajnos az alkotóval kapcsolatos legfrissebb információk arra utalnak, hogy nagyon régen elhagyták az univerzumot. Az egyetlen megoldás az, ha egy másik dimenzióba utazunk az alkotót keresve. Ennek érdekében törekszenek egy transzdimenziós űrtranszporter megépítésére.
Játszma, meccs


Az Abyss Raiders: Uncharted egy akciótorony-védelmi játék, amelyet egy olyan jövőben játszanak, ahol a robotok az univerzum domináns fajai. Túl kell élnie a heves ellenséges hullámokat, miközben az ókori romokban keresi az erőt, amely megakadályozza a második apokalipszist.


A játékmenet főleg két részre oszlik. Az első rész a stratégia: A tornyok nagy választéka közül 5 közül a kettőt kombinációnak kell választania, megértve mindegyik energiaigényét és használhatóságát. Miután a játékba került, a tornyokat stratégiailag, valós időben kell telepítenie, a lehető legjobban kihasználva a rendelkezésre álló energiaforrásokat. A második rész taktika: 4 készséget kell választania, amelyek kiegészítik az ön által létrehozott torony konfigurációt. Például kiválaszthatja azokat a képességeket, amelyek javítják és túlterhelik a tornyokat, csapdákat létrehozó készségeket, vagy olyan képességeket, amelyek egyszerűen további tűzerő támogatást nyújtanak.
Az Abyss Raiders: Uncharted-ben ereklyéket kell gyűjtenie, hogy frissíthesse készségeit és tornyait, és új szinteket nyithasson meg. Csak az ügyesség és ravaszság jó keverékével képes elpusztítani az ősi gonoszt, és megtalálni az összes ereklyét a mélységben.

Jellemzők:


- 15 fajta torony
- 12 speciális képesség,
- 4 szakasz 30 szint
- 6 titkos szint

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Stratégia
Megjelenés
2015.04.30
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
DarkStar Games
EAN číslo
DIGI11902