Abyss Odyssey

Abyss Odyssey
Korhatár:
16
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,15
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Az Abyss Odyssey- ben csak két állandó van : egy nagy gonoszság vár a gödör alján, és sikerülnie vagy meghalnia kell.

Az indie chilei fejlesztőtől, az ACE Teamtől egy új, oldalra görgethető akció-kalandjáték érkezik, amely egy eljárási szempontból generált szinteken álló komplex harci motort tartalmaz, amely három harcost egy örökkévalóságig vív harcra. Írja be a merész Katrien-t, a megkínzott kísértetet, Ghost Monk-t és az éteri Pincoyát. Használja a karaktereket kombók végrehajtására, láncolási támadásokra és egy fújó ütés leadására, hogy túlélje az alatta rejlő dolgokat. Az ismeretlenbe vezető utad három heves harcossal kezdődhet, de ha megtanulod megszállni ellenségeidet, akkor a szakadékot kihívásukkal és harci képességeikkel megkérdőjelezheted. Minden ellenség technikailag ugyanolyan összetett, mint a fő harcosok, ezért használja ki az összes rendelkezésre álló lehetőséget, és próbálja meg kitalálni a végtelen szakadékot.

Oldalsó görgetéses szintekkel, amelyek soha nem játszanak kétszer ugyanúgy, minden játékban friss élményben lesz része, amikor szörnyekkel szembesül, életmentő kereskedőket talál és kincseket tár fel.

Kezdje lefelé vezető útját az ismeretlen mélységébe.


Főbb jellemzők:


- Mélyharci rendszer, amely jeleket és mechanikákat vesz fel a harci játék műfajából. Minden játszható karakter kiterjedt alap- és speciális támadásokkal rendelkezik, amelyek mindegyikükre egyediek, számos univerzális mobilitási lehetőséggel és fejlett technikákkal. Gyakorolja mozdulatait és dolgozzon ki új kombókat az Edzőteremben, ahol kiválaszthatja a játékban kinyitott karaktereket, beleértve az ellenségeket is.


- Az eljárás szerint generált szintek biztosítják, hogy a mélységbe ne mélyedjen el ugyanaz. Az Abyss szobáit különféle fordulataikkal és csapdáikkal minden bejegyzésnél véletlenszerűen kiválasztják. Az ellenség ívásai, megtalálható felszerelések és tárgyak, a különleges karakterek, amelyekkel találkozni kell, és még sok minden más, minden egyes alkalommal, amikor játszik.


- Kinyithat akár három hős karaktert, hogy szintet lépjen, készségeket szerezzen és felszerelést gyűjtsön, majd testreszabhatja mindezt úgy, hogy az legjobban megfeleljen játékstílusának. A szintemelkedés készségpontokat keres, hogy az egyes hősök egyedi készségeit többféle módon fejlesszék, míg különféle fegyverek és kiegészítők felszerelhetők, hogy új képességeket nyújthassanak nekik, kezdve az ellenfelek megfagyásától az átkozódásig.


- Játssz, mint bármelyik karakter, akivel a játékban találkozol - akár a főnökök is. Engedje szabadjára hősének rendkívüli támadását, hogy ellopja az ellenség lelkét, lehetővé téve számukra a formájukat. Fedezze fel a vadonatúj mozdulatkészleteket és karakterstílusokat, amikor több mint 30 ellenséget ragad meg, mindegyik olyan összetett és haladó, mint a három hős.


- Dolgozz közösségként, hogy együtt legyőzzék a végső főnököt. Amikor az Abyss Odyssey játékosainak kollektív közössége elégszer legyőzi a végső főnököt, maszkja elszakad, hogy új identitást tárjon fel. Valahányszor ezt elérjük, új tartalmak kerülnek feloldásra a játékban, beleértve az új ellenségeket és más dinamikákat.


- A szecesszió ihlette gyönyörű látványvilág, amely egy chilei kultúrában gazdag történetet mutat be. A szecesszió áramló vonalai és gyönyörű organikus stílusa a játék kezelőfelületétől a karakteres megjelenéséig látható. A 19. század végén Santiagóban játszódó szereplők és a játék története szintén komoly ihletet merít a chilei folklórból és mitológiából.


- Játsszon egyedül vagy egy barátjával online vagy helyi kooperatív multiplayerben. Egy második játékos bármikor be- és kikapcsolhat, hogy csatlakozzon az Abyss-i utadhoz.


- A Bonus versus módban akár 4 játékos is kipróbálhatja képességeit egymás ellen. Küzdjön fel a mindenki számára ingyenes vagy csapatalapú versenyképes többjátékos számára kifejlesztett speciális arénákon. Használjon bármilyen játékban kinyitott karaktert, hősöt vagy ellenséget, több tucat karakter közül választhat.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Megjelenés
2014.07.15
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
SEGA
EAN číslo
DIGI11901