A-Tech Cybernetic

A-Tech Cybernetic
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,53
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Az A-Tech Cybernetic egy első személyű lövöldözős játék, amelyet az alapoktól kezdve építettek a VR számára. Két különálló játékmóddal rendelkezik: egy klasszikus rajmóddal, amellyel próbára teheti lövöldözési és túlélési készségeit, és egy sztori módban , amely egy mutánsok által elárasztott futurisztikus orvosbiológiai társasághoz vezet. Irányítson mindent valós mozdulatokkal, lépjen kapcsolatba a környezetével, mintha valóban ott lennének, tapasztaljon meg egy újfajta játékmenetet, amely minden eddiginél magával ragadóbb, köszönhetően a VR-nek. Legyen az a rosszfiú, aki mindig is szeretett volna lenni.


TÖRTÉNETI MÓD - MEGMERÜLJENEK egy IMMERSIVE SCI-FI kalandba


Emlékezet nélkül ébredve egy orvostudományi társaságban találja magát, amelyet mutánsok hordái árasztanak el. Ki vagy te? Mit csinálsz ott? Mik ezek a mutánsok? Fedezzen fel egy futurisztikus vállalati komplexumot, kezelje és irányítsa fegyvereit valós mozdulatokkal a túléléshez, és saját maga is megtalálja az összes választ, miközben átél egy sci-fi kalandot.


MEGJELENÉS MÓD - HAGYJA MEG A MUTÁN HORDÁT, ÉLJEN Túlélni


Meg tudod állítani az összes mutáns hordát, amelyek eljönnek? Te leszel az utolsó ember, aki áll? Tedd próbára lövésztudásodat, és győződj meg róla, hogy csak te vagy életben. De ne feledje: olyan helyekről származhatnak, ahová soha nem is számíthat!


VALÓDI ÉLETMozgások - HASZNÁLJÁK TESTÜNKET A KÜZDELEMHEZ


Kezelje és irányítsa fegyvereit valós mozdulatokkal, használjon különféle közelharci fegyvereket, dobjon gránátokat ellenségei elé, kerülje el a közelharci támadásokat, vagy ha minden más kudarcot vall, használjon ököllel egy kis időt, vagy szerezzen némi előnyt a harcban. Itt az ideje, hogy tesztelje harci képességeit.


HASZNÁLJA SZUPERHUMÁN HATÁSAIT


Bár az A-Tech Cyberneticben is használhatja a mozgást , a teleportálás a leggyorsabb módja az egyik helyről a másikra való eljutásnak. De a VR szuperhatalmak megszerzése itt nem áll meg! A tárgyakat elméjével mozgathatja - kényelme érdekében erővel húzza meg őket. És ha sarokba szorultnak érzi magát, vagy valóban csak valami extra szórakozásra vágyik, lassítsa az idő áramlását, és egyenként vegye ki azokat a véres mutánsokat. Tényleg nincs rohanás, ez csak egy húsevő mutáns szörnyek hada, amelyek odakinn vannak, hogy megszerezzenek téged, úgyhogy nyugodtan szánjon rá időt ... nos ... legalábbis addig, amíg a golyós képessége tart. Utána - hogy is fogalmazzak - FUT! vagy inkább használjon teleportot, mivel nem akarjuk, hogy valóban megsebezze magát, vagy befusson a szobabútorába - a VR egyszerűen olyan fantasztikus!


Fedezze fel egy vizuálisan megdöbbentő környezetet


Rendkívül fontosnak tartjuk a játékos számára a valósághű közelség biztosítását a VR élmény maximalizálása érdekében. Az A-Tech Cybernetic programban valóban úgy fogja érezni, hogy egy alternatív valóságba lépett be, ahol minden olyan valóságosnak tűnik és érződik. El kell merülnie egy másik szintre.

Jó szórakozást és soha ne felejtsd el: minden mutánsnak meg kell halnia!

Údajov
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2020.03.28
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
XREAL Games
EAN číslo
DIGI11869