A Valley Without Wind 1 & 2 Dual Pack

A Valley Without Wind 1 & 2 Dual Pack
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
0,95
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

2 elemet tartalmaz:
  A szél nélküli völgy 2, a szél nélküli völgy A

16 bites korszak modern felvétele, az A szél nélküli völgy 2 különféle mechanikákat ötvöz több műfajban, zökkenőmentesen összefogva a régi iskola platformjának legjobb tulajdonságait. lövöldözős és körön alapuló stratégiai játékok. Kiválaszthatja, hogyan és hol fedezze fel a világtérképet, hogyan fejlessze tovább karakterét mágusosztályok, bravúrok és jutalmak révén, amelyeket kinyit, és hogyan harcoljon a gonosz erőivel az út minden lépésén.

Karaktered egy mágus, aki behatolt a gonosz Demonaica belső körébe, és most megosztja a halhatatlanság erejét, amelyet a föld terrorizálásához használ. Ezt az erőt felhasználva ellene, ideje felkelést vezetni, és végül őt és csatlósait visszahozni a halandóságba, hogy elküldhessék őket.

A játékmenet kétféle mód között váltakozik, amelyek kiegészítik egymást: rövid, szorosan megtervezett platform szegmensek, ahol a karakter testreszabása és felszerelése az aktuális szakasz taktikai igényeinek kielégítésére hangolható; és gyors stratégiai bekapcsolás a világtérképen, ahol parancsot ad a csapatoknak, hogy harcoljanak, kutassanak, építsenek, toborozzanak, gazdálkodjanak és speciális erőket használhassanak. Demonaica és seregei közvetlenül a világtérképen követik az erődet, míg öt csatlósát arra küldték, hogy visszafoglaljanak téged a platformos szegmensekben.

Halhatatlansága nagy személyes költségekkel járt, de ez az utolsó reménység lesz arra, hogy megmentse a világot a sötétségtől.

Jellemzők

 • Platformozás és körökre osztott stratégia összekapcsolva:
  Lapozzon előre és hátra saját kalandja és az ön ellenállásának haladása között. Szabadon állíthatja a nehézségi szinteket mindkettő számára, hogy az élményt a saját személyes játékstílusához igazítsa. A játék mindkét oldala meglehetősen könnyű vagy hihetetlenül nehéz lehet.
 • Több tapintható harc:
  A mozgás és a támadások fizikáját az első címetől kezdve teljesen átalakították, hagyományosabb játékvezérlővel és billentyűzettel. A varázslatok tömegesek és blokkolhatják egymást, sok érdekes taktikai helyzethez vezetve a platform szegmensekben.
 • Rendkívül továbbfejlesztett látványelemek: A
  Heavy Cat Studios műveinek teljes átdolgozása, köztük 125 vadonatúj szörny, 200 varázslat és még sok más.
 • Összpontosított játékmenet:
  A végtelen homokozó stílusú első játékkal ellentétben ennek a teljes újragondolásnak külön kezdete, közepe és vége van.
 • Procedurálisan generált világok:
  Minden világ egyedi kihívás, amely kiváló visszajátszási értékhez vezet, ha legyőzte a játékot!
 • Co-Op multiplayer:
  Hozd el annyi barátodat, amennyit csak szeretnél az utazásodon, a kapcsolat sebességétől függően. 2-8 játékos ajánlott a legtöbb internetes kapcsolaton; még sok más a LAN-on.
 • Lásd: Mennyire mély egy arcen stílusú nyúl-lyuk:
  Több tucat óra elteltével még mindig nem láttad az egészet: 50 mágusosztály 5 szintben, 200 varázslat, 125 ellenség, 14 életrajz, 100+ típusú világtérkép csempe, 64 karakteres testreszabási juttatások, 100 ezer eljárási felszerelési lehetőség.
 • Extra kihívások a szakértő játékosok számára:
  Hibátlan gyilkosságok összefogása a "koncentráció" megszerzéséhez és még erősebbé váláshoz. Verje meg a játékot nehezebb nehézségeken, hogy ritka eredményeket szerezzen.
 • Szerezd meg az eredeti játékot ingyen!
  Az eredeti játék egyedi és kísérleti jellegű volt, és a folytatás megvásárlásakor teljesen ingyenes.
Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, Indie
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Arcen Games
EAN číslo
DIGI11860