A Land Fit For Heroes

A Land Fit For Heroes
Korhatár:
18
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,76
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Richard Morgan sötét fantasy regényeinek trilógiája alapján az A Land Fit For Heroes az új történetalapú RPG, amely három valószínűtlen hős történetét meséli el, három egymásba illő történettel. Kirellin a Caith házból képzett háborús veterán, halálvágyú férfi, aki évek óta tartó küzdelem során szenvedi el a lelki traumát, Calnar fiatal Majak harcos, apja gyermekkorában többször bántalmazta, belső haragját a a legádázabb harcosok a véres harcban. Ilaria kitüntetett tolvaj, kínzott múlttal, tele erőszakkal és személyes gyötrelmekkel. Mindegyik útjuk keresztezni fogja ezt a kalandot, ahol a legvégsőkig próbára teszik őket - de ahol az olvasó dönt sorsukról.

A gyermekek eltűnnek a mocsarakban. Ősi szellemek felébrednek. A hatalmas gépdémonok manipulálják az emberiség sorsát. De mindez csak játék a sötétebb erők számára. Richard Morgan a legkelendőbb bestseller-írók közül az első ilyen típusú regénytrilógiát a Land Fit For Heroes világában játszódó háromjátékos RPG-ként kelti életre.

Jellemzők

  • Három összefonódott történet, három sötét karakter - egy befejezés. Egyedülálló történetvezérelt RPG taktikai, rácsalapú harci elemekkel.
  • Játssz többjátékos vagy egyjátékos módban, egyetlen karakter vezérlésével és a másik kettővel való együttműködéssel, vagy mind a három vezérlésével egyszerre. Együttműködés az eszközök között: játék mobilon vagy számítógépen.
  • Élvezze a sötét és szemcsés elbeszélést a személyes horrorról. Itt az ideje, hogy egy másik történetet mesélj el. Érett történet. Ez egy történetek által vezérelt RPG, ellentétben másokkal.
  • Harcolj körön és rácson alapuló taktikai harcokkal a dwenda ellen. Élvezze a régimódi kockadobást és a mozgó figurákat. Használjon rúna alapú mozaik varázslatot az ellenségek legyőzéséhez.
Údajov
Műfaj
Kaland, Indie, RPG, Stratégia
Megjelenés
2016.05.04
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Liber Primus Games
EAN číslo
DIGI11832