A Game of Thrones - Genesis

A Game of Thrones - Genesis
Korhatár:
12
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4,86
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Milyen király leszel?
Hódító, Bitorló vagy Diplomata?
A "Trónok játéka - Genezis" elmeríti Önt a Westeros Királyságát formáló Házak közötti csaták és intrikák szívében. Nymeria érkezésétől a Dorne Királyságba, a falon túli "Egyebek" felébredéséig több mint 1000 éves történelem folyamán élheted meg a Trónok játéka sorozat eredetét, részt véve Westeros alapító eseményein és a legnagyobb csaták.
Ebben a nagyszerű stratégiai játékban a győzelem nem feltétlenül nyers erőből származik. Dönthet úgy, hogy katonai megközelítést alkalmaz, ostromolja az ellenfeleket, megfojtja őket egy gazdasági háborúban, vagy akár piszkos trükkökkel és diplomáciával is politizálja őket. Az árulás és a megtévesztés mindenütt jelen van, és hatékonyabb lehet, mint a leghatalmasabb hadsereg. Tehát vigyázzon a hátára, és ne mutasson kegyelmet, ha ülni akar a Vas Trónon.


Főbb jellemzők:


- George RR Martin "A jég és a tűz dala" című fantasztikus saga videojáték-adaptációja.
- Mély és izgalmas játék, amely ötvözi a stratégiát, a diplomáciát és a politikát.
- Fedezze fel a Vas Trón univerzumának eredetét a Story módban, és vegyen részt a Westerost alakító főbb konfliktusokban.
- Versenyezz akár 7 másik játékossal a többjátékos játékban. Alakíts szövetségeket, szakítsd meg őket, mutasd meg a finom taktikát, és törd össze ellenfeleidet!

Údajov
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2011.09.29
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
1C Company
EAN číslo
DIGI11817