A Game of Humans

A Game of Humans
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9,55
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A homokozó falu szimulációja alapvetően az emberekről szól.
Áttekintés
A játékot egy üres eljárási úton létrehozott térképen kezdi a vadonban. Telkeket (otthonokat és munkahelyeket) helyez el, ahová az emberek bevándorolnak és megvásárolják. A telekeladásokból készített érmék lehetővé teszik, hogy fizessen az embereknek olyan feladatok elvégzéséért, mint például az utak építése és az erdők tisztítása. Az Ön emberei munkát végeznek Önnek, vagy saját üzletet alapítanak az eladásra adott telkeken. Teljesíteni fogják igényeiket és életüket úgy élik meg, ahogy jónak látják. Az embereket csak közvetett módon vagy a hit erejének felhasználásával lehet befolyásolni. A hit ereje lehetővé teszi, hogy áldásokat és átkokat helyezzenek el az embereken, ami hitet jelent vagy költséget generál.


Telkek
Ebben a játékban nem közvetlenül házakat / épületeket helyez el, hanem telkeket helyez el, majd a telket a ház tulajdonosa építi fel a telkekre. Miután egy telket eladtak egy állampolgárnak, Ön, mint játékos, már nem tudja egyszerűen törölni, ehelyett magasabb áron kell visszavásárolnia, mint amennyit a tulajdonos fizetett érte. És a tulajdonos valószínűleg nem örül annak, hogy kitelepítették ...


Karakterek
Minden karakter egyedi. Mindegyiküknek megvannak a saját igényei, személyisége és tulajdonságai, amelyek befolyásolják viselkedésüket. A modell befolyásolja viselkedésüket, lehetővé téve a természetes változatok előfordulását, mint például a csendes szorgalmas típus, a lusta fecsegés és a makacs őrült, mindezt a keretek között.
A karaktereknek két értéke is van, amelyek mérik az érzésüket, a hangulatot és a boldogságot. A boldogság hosszú távú boldogság, míg a hangulat hangulat. Van, aki tökéletesen boldog, de kissé ... kellemetlen, rossz kedélyű. Milyen rossz tudták esetleg jár ki mégis?


Terep
A terep teljesen szerkeszthető blokkokból áll. A falusiak kis áron megfognak egy lapátot, és a szívüket lapátolják, hogy felépítsék azt az óriási koszkupacot, amelyről mindig is álmodoztatok.
Gazdaság
Miután egy egyszerű otthont teremtett, emberei megpróbálnak vállalkozást alapítani. Rajtad múlik, hogy telkeket adj el embereidnek, hogy ez megvalósuljon.
A gazdaság teljes mértékben szimulált, ha a pékje a túlkínálat miatt nem árul kenyeret, akkor nem engedheti meg magának a házépítést.
Pletykák szerint egyesek ne vegyék jó szemmel azokat az embereket, akiknek több vagy kevesebb pénze van, mint aminek nyilván kellett volna lennie ...


Hit
Az érmék mellett a falusiak egy további forrást, a hitet biztosítanak. A hit az, ami isteni képességeidet, a hit ereje.
Van egy félénk, de szimpatikus ember, akiről azt szeretné, ha népszerűbb lenne? A népszerűségnek egy isteni áldása következik.
Mi a helyzet azzal, hogy egy gazember kavar a terveivel? Elég büntetés lesz a rossz szag átka, vagy neki kell ... szenvednie?
Csak kecses isteni ítéletével lehet rendezni az ilyen kényes ügyeket.

Údajov
Műfaj
Könnyed, Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2020.06.05
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Scion Studios
EAN číslo
DIGI11815