9th Company: Roots Of Terror

9th Company: Roots Of Terror
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,43
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A 9. Társaság Roots of Terror egy cselekvésorientált, valós idejű stratégiai játék, amely tényleges eseményeken alapul, amelyek a szovjet katonai kampány során zajlottak Afganisztánban.
A 9. Társaság követi az üzbegisztáni Fergana-völgyben brutális kiképzésen átesett fiatal toborzok rongyos történetének történetét, és véres kiállással fejeződik be a mudzsahid harcosok ellen egy névtelen hegycsúcson Afganisztánban. Újra a termopilák csatája: egy orosz harcos 10 afgán ellen!
A 9. Társaság részletesen bemutatja azokat az eseményeket, amelyek a legutóbbi nagyszabású szovjet katonai művelet során történtek. Kevesen ismerik a történelmet: a 345. gárda légideszant ezredének 9. százada 1988. január 7-én erős tűz alá került a „3234-es dombon”. Sikerült megállítaniuk a becslések szerint 400 mudzsahiden és pakisztáni zsoldos több támadását, és két dicsőségért kitartottak napok. A társaság 6 embert veszített, a maradék 28 pedig az összesen 39-ből megsebesült. Két 9. század katonáját posztumusz elnyerte az Aranycsillag érem és a szovjet hős címet.
A hadviselés két taktikai szinten: a terület műveleti térképével választhatja ki küldetését, vagy fedezzen fel 12 egyedi és rendkívül részletes taktikai térképet Afganisztánról.
A lenyűgöző 3D-s grafika és a látványos fizikai motor garantálja az egyedülálló élményt minden gépesített egység vagy épület megsemmisítésében.
Minden karakter érdemeiért járó jutalom és harc közbeni morálrendszer, valamint a gépesített egységek fejlett találati helyrendszere még reálisabbá teszi a taktikai csatákat.
A taktikai viselkedés és a tűzerő-vezérlés összetett rendszere a gépesített gyalogosok, rohamok, felderítők és különleges műveleti egységek számára. Több mint 80 különböző egységtípus.
Nemlineáris küldetésszerkezet.
A tapasztalatszerzés rendszere a legénység minden csatával egyre tapasztaltabbá válik. Az elit katonai egység megalakításának lehetősége rendelkezésre áll az igénylési képernyőn.

Údajov
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2009.12.03
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
First Strategy
EAN číslo
DIGI11792