911 Operator

911 Operator
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,83
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A 911 OPERATOR- ban egy sürgősségi diszpécser szerepet tölt be, akinek gyorsan kezelnie kell a beérkező jelentéseket. Az Ön feladata nem csak a hívások felvétele, hanem a helyzet megfelelő reagálása is - néha elegendő az elsősegélynyújtás, máskor a rendőrség, a tűzoltóság vagy a mentők beavatkozása szükséges. Ne feledje, hogy a vonal túloldalán lévő személy kiderülhet, hogy haldokló lánya apja, kiszámíthatatlan terrorista vagy csak csínyember. Tudja kezelni mindezt?

JÁTÉK A világ bármely városában *

Nézze meg több ezer város a világ minden tájáról. A Free Play mód segítségével kiválaszthatja a játszani kívánt várost - a játék letölti a térképét, valódi utcákat, címeket és a vészhelyzeti infrastruktúrát. Kipróbálhatja a Karrier módot is, amely 6 várost tartalmaz egyedi eseményekkel - túlélje a földrengést San Franciscóban és megmentse Washington DC-t a bombatámadásoktól.

CSAPATOK KEZELÉSE

Számos rendőrség, tűzoltóság és mentőegység áll az Ön rendelkezésére. Az erők különféle járműveket használhatnak (a közös mentőktől a rendőri helikopterekig), nélkülözhetetlen felszereléseket (pl. Golyóálló mellények, elsősegély-készletek és technikai eszközök), és különböző képességű csapattagokból állnak.

Az emberek élete a kezedben van!

Főbb jellemzői:
Több mint 50 felvett párbeszéd, valódi hívások ihlette: komoly és drámai, de néha vicces vagy idegesítő is.
Igazi elsősegélynyújtás.
Lehetőség játszani a világ bármely városában!
6 kiválasztott város Karrier módban, egyedi hívásokkal és eseményekkel.
Több mint 140 típusú jelentés, amellyel találkozhat.
12 típusú sürgősségi jármű (beleértve a helikoptereket, a rendőrautókat és a motorkerékpárokat).

***
A játékhoz internetkapcsolat szükséges az ingyenes térképek letöltéséhez. Az offline játék a térképek letöltése után érhető el.

Minden térképadat © OpenStreetMap szerzők

* A „város” kifejezést az OpenStreetMap szolgáltatás értelmében használják, és a városban „városnak” vagy „városnak” nevezett városi területekre vonatkozik.

Údajov
Műfaj
Könnyed, Indie, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2017.02.24
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
PlayWay
EAN číslo
DIGI11785