90 Minute Fever - Football (Soccer) Manager MMO

90 Minute Fever - Football (Soccer) Manager MMO
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,89
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A 90 perces láz egy hozzáférhető, mégis mély, képességeken alapuló futballmenedzsment MMO. Hozzon létre és szabjon saját klubot, írjon alá és fejlesszen játékosokat, versenyezzen a vezetők közösségével egy kitartó online világban, és építse fel saját örökségét!

Élő interaktív mérkőzések
A mérkőzéseink nincsenek előre szimulálva! Figyelheti a pályán zajló eseményeket, mivel a mérkőzések valós időben teljesen szimulálódnak. Cseréljen és taktikai változtatásokat hajtson végre a játék során, és figyelje, hogy ezek hogyan befolyásolják a mérkőzést. A 90MF fejfájásba fogja hozni a más felhasználók elleni esze csatáját, hogy lássa, kinek van kiemelkedőbb taktikai emelkedése!

Hozz létre saját futballklubot
Testreszabhatja klubja logóját és készletét, hogy kiemelkedjen a tömegből. Jelölje meg azokat a játékosokat, akik javítják a kezdeti csapatot, hogy versenyképesebbé váljanak, és olyan taktikákat alkossanak, amelyek a legtöbbet hozzák ki belőlük. Válasszon egy Labdarúgó Szövetséget, amelynek mérkőzési ideje a legjobban megfelel az Ön játékmintájának.

Átfogó ifjúsági beállítás
Használja ügyességét és ítélőképességét, hogy kiválassza, mely játékosok kerülnek az Ön Ifjúsági Akadémiájáról a klubjába. Játsszon velük az u18-as és az u21-es csapatában egy átfogó bajnoki / mérkőzési ütemtervben, hogy lássa, ki teheti úgy a lépést az első csapatban.

Nemzeti csapatok
A kluboldal irányításának napi feladata mellett a 90 perces láz lehetőséget nyújt arra is, hogy átvegye az irányítást a nemzeti oldal felett, és elvezesse őket a világkupák dicsőségébe!

Ügyességi játék
A 90MF egy készségalapú játék, amely hosszú távú tervezést igényel a siker elérése érdekében. Élvezze a tisztességes és versenyképes játékélményt. Semmilyen mikrotranzakció, amely birtoklást, morált, állapotot vagy sérülést eredményez, nem fizet semmilyen mikrotranzakcióért!


Fontos megjegyzés: Ez egy Early Access cím, amely még fejlesztés alatt áll. Felhívjuk figyelmét, hogy számos funkció jelenleg fejlesztés alatt áll, és még nem valósult meg a játékban. Mielőtt a termék megvásárlása mellett döntene, javasoljuk, hogy olvassa el az Early Access Game adatait a bolti oldalon, hogy teljes mértékben tisztában legyen a játék aktuális állapotával, és győződjön meg róla, hogy nem hiányzik-e olyan funkció, amelyet Ön kritikusnak tart annak érdekében, hogy élvezhesse a futballmenedzsment játékot.

Údajov
Műfaj
Sokszereplős többjátékos, Szimuláció, Sport
Megjelenés
2016.07.12
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Isokron
EAN číslo
DIGI11778