7 Days to Die

7 Days to Die
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9,94
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Meddig éled túl?
Több mint 10 millió eladott példánnyal a 7 Days to Die meghatározta a túlélési műfajt, páratlan kézműves és világépítő tartalommal. Az élőholtak által elárasztott, kegyetlenül megbocsáthatatlan poszt-apokaliptikus világban játszódó 7 Days to Die egy nyílt világú játék, amely az első személyű lövöldözős játék, a túlélési horror, a toronyvédelem és a szerepjátékok egyedülálló kombinációja. Olyan módon mutatja be a harcot, a kézműveskedést, a zsákmányolást, a bányászatot, a feltárást és a karakternövekedést, amely világszerte rajongók elragadó válaszát tapasztalta. Játszd le a zombi túlélési homokozó végleges RPG-jét, amely az első lett. Navezgane vár!
JÁTÉK JELLEMZŐI
Fedezze fel - Hatalmas, egyedi és gazdag környezetek, amelyek sokféle életközösséggel felkínálják a játék bármiféle játékának szabadságát.
Kézműves - Kézműves és javító fegyverek, ruhák, páncélok, szerszámok, járművek és még sok más 500 recept mellett. Ismerje meg a hatékonyabb recepteket a sémák megtalálásával
Építés - Vegyen át egy romot, vagy építsen az alapoktól. Tervezze meg a végső erődet csapdákkal, elektromos energiával, tornyokkal, automatizált ajtókkal, kütyükkel és védekező helyzetekkel, hogy túlélje az élőhalottakat. A világ teljesen lerombolható és formálható.
Együttműködés vagy versenyzés - Együttműködve dolgozzon települések építésén, vagy dolgozzon egymás ellen a más játékosok bázisain. Ez valóban önön múlik egy pusztaságon, ahol zombik és törvényen kívüliek uralják a földet.
Teremt - Engedje szabadjára kreativitását, és egyedül vagy barátaival építse fel a végső világot. Élvezze a korlátlan hozzáférést több mint 800 játékon belüli játékhoz, közel 2000 egyedi építőelemhez és egy festési rendszerhez, amely több mint egymilliárd lehetőséget kínál.
Fejlesztés - Növelje képességeit 5 fő tudományterületen, az egyes tulajdonságok alatt számos jutalommal. Nyerjen további készségeket több mint 100 könyv elolvasásával. A 7 nap meghalni az egyetlen igazi túlélési RPG.
Válasszon - Játsszon a Navezgane kampány világában, vagy merüljön vissza barátaival egy véletlenszerűen generált világban, városokkal, városokkal, tavakkal, hegyekkel, völgyekkel, utakkal, barlangokkal és vadonban. A lehetőségek végtelenek, közel 400 egyedi helyszín található.
Harc - Több mint 50 egyedi zombi archetípussal találkozhat, beleértve az egyedi viselkedéssel és támadásokkal fertőzött speciálisakat is.
Túlélni - Tapasztalja meg a valódi kemény túlélési mechanikákat, közel 50 buzz-emeléssel / betegséggel, beleértve az éhséget, szomjúságot, fertőzéseket, csonttöréseket, ételmérgezést, hipotermiát, hőkimerülést, vérhas-rendellenességet és még sok mást.
Pusztítás - Az épületek és a terepképződmények saját súlyuk alatt összeomolhatnak a szerkezeti sérülések vagy a rossz építési forma miatt.
Zsákmány - Keresse meg a világot a legjobb fegyverekért, fegyverekért, szerszámokért, páncélokért és ruházatokért, amelyek olyan minőségi tartományokkal rendelkeznek, amelyek az attribútumokat szabályozzák, hogy több százezer tételes permutációt biztosítsanak. Növelje az elemeket a modok sokaságának csatolásával
Küldetés - Találkozzon a Trader NPC-kkel, hogy termékeket vásároljon és adjon el, valamint jutalomért teljesítsen küldetéseket. Élvezze a többféle küldetéstípust több mint 200 megkereshető helyen.
Testreszabás - Készítse el saját karakterét, vagy válasszon ki egy előre beállított beállítást, és még inkább testre szabhatja a játékon belül a világon bárki által készített vagy kifosztott ruhák és páncélok hatalmas választékát.
Vezetés - Élvezze a badass járműrendszert, ahol megtalálja az összes alkatrészt, megtanulja az összes receptet, és elkészítheti saját járművét, beleértve a kerékpárokat, a kisbicikliket, a motorkerékpárokat, a 4x4-eseket, és akár girokopterekkel is az egekbe szállhat.
Farm vagy vadászat - Ültessen és termeljen kerteket fenntartható erőforrásokért, vagy menjen ki a pusztába, és vadászjon több mint egy tucat egyedi vadállatra.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szerepjáték, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2013.12.13
Régio
EUROPA
Kiadó
The Fun Pimps
EAN číslo
DIGI11753