4th Generation Warfare

4th Generation Warfare
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
20,01
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

A negyedik generációs hadviselés a 21. század háborúit szimulálja, amely a katonai erők közvetlen ellenkezése mellett ma már magában foglalja a kémkedést, a nemzetközi politikát, a kiberháborúkat, a média manipulációját és a kereskedelmi háborúkat.
Nemzet vezetőjeként küldje el és irányítsa karaktercsoportját a világ minden tájáról, hogy destabilizálja ellenségeit és megalapozza felsőbbrendűségét.
Minden módszer tisztességes játék: hackelés, szabotázs, politikai beavatkozás, katonai sztrájkok, korrupció, árulás, merényletek,
energiauralom , adatlopás… A 4GW körökre osztott játék stratégiai játékot és szerepjátékot ötvöz.
Játékmenet
Minden fordulóban a játékos, mint egy nemzet feje, korlátozott számú műveletet hajthat végre az általa irányított karakterekkel. Mindegyik szereplő a pozíciójára vagy funkciójára jellemző műveleteket hajt végre (példák: szerződéses tárgyalások egy diplomata számára, szabotázs kémért, kibertámadások egy hacker számára, lekérdezések egy nyomozóért). Választhat katonai egységek mozgatását, vagy a „tőkeáttételnek” nevezett műveleteket (például: éttermi meghívás, megvesztegetés felajánlása, zsarolással fenyegetés ...), amelyeket nem játszható karakterek hajtanak végre, lehetővé téve számukra, hogy később kényszerítsék őket a árulás. Több mint 100 különféle akció lehetséges. A szereplők pszichológiai profilja, tapasztalata és képességei, a fegyverek és egyes tárgyak birtoklása befolyásolja a siker esélyét.
A köröd során más nemzetek, amelyeket emberi játékosok vagy az AI irányítanak, szintén hajthatnak végre műveleteket.
A játék során egy híroldal és a karakterek okostelefonjai tájékoztatják a játékost az akcióeredményekről és más játékeseményekről.
Az egyes országok pontszáma 4 kritériumon (nemzetközi diplomácia, katonai hódítás, gazdasági teljesítmény, népszerűség) alapul, és rangsort állapít meg.
Ha egy államfő elveszíti hatalmát vagy meghal, az irányító játékos kiesik.
Az utolsó ország vagy az utolsó forduló után első helyen álló ország nyeri a játékot. Az opcionális titkos célok szintén a győzelem felé billenthetik az egyensúlyt.
Az igazi 21. század
A játékot a világ aktuális térképén játsszák, 2D-ben és 3D-ben megtekinthető. A térkép megmutatja az összes országhatárt, várost és fontos stratégiai helyet (katonai bázisok, erőművek, gyárak ...). A játékos hozzáférhet a különféle épületekkel (az államfő palotájához, a hadsereg központjához, a titkosszolgálatokhoz vagy a rendőrséghez, éttermekhez, nagykövetségekhez, a karakterek lakóhelyeihez, a titkos rejtekhelyeihez) tartozó várostérképekhez, és kapcsolatba léphet az adott helyeken szereplő karakterekkel. Egyes épületek rendelkeznek számítógépes szerverrel a működésükhöz, és érzékeny információkat tartalmazó adatbázisokat tartalmaznak; ezek az adatok blokkolására vagy ellopására irányuló kiber támadások célpontjai lehetnek.
A fővárosok térképei összhangban vannak a valós városokkal.
Különböző térképmegjelenítési módok léteznek: diplomáciai, katonai, választási stb. van egy minimap is.
A világtérkép a játékosok építési projektjei, a háború vagy a szabotázs okozta károk, a katonai stratégiák és a területi hódítások függvényében változik. Ezenkívül az összes fontos esemény megjelenik az érintett területeken (tüntetések, támadások, bűncselekmények ...)
Több karakter sokféle készséggel és pszichológiával
Több mint 30 típusú karakter létezik. A játékos által irányított karakterek (kémek, rendőrfelügyelők, kabinet tagjai, katonai vezetők ...) különböznek a nem játszható karakterektől, akiket csak befolyásolni lehet (házastársak, újságírók, emberkereskedők, hitgyilkosok, informátorok, vallási méltóságok, művészek, pszichoanalitikusok ... ).
Minden szereplőnek sajátos pszichológiai profilja van, segítve vagy akadályozva cselekedeteik sikerét. Körülbelül tizenöt különböző profil képviselteti magát: társaságkedvelő, hűséges, karizmatikus, paranoiás, befelé forduló ... Ezenkívül az események (fenyegetések, korrupció stb.) Szerint kiszámított stressz és félelem változói befolyásolhatják autonóm viselkedésüket (megadás, árulás, államcsíny). ...)
A karaktereknek van egy okostelefonjuk is, amellyel kezelhetik kapcsolataikat, beszélgethetnek velük, tárgyalhatnak velük, megbeszélést rendezhetnek vagy tárolhatják a fájljaikat (ellopott adatok, fényképes vagy video bizonyítékok ...). Ezek a telefonok GPS nyomon követhetők vagy feltörhetők, tartalmuk pedig elcsúszik.
Körülbelül harminc különleges tárgy található vagy építhető fel, és bónuszokat vagy további készségeket ad hozzá olyan karakterekhez, mint: golyóálló mellények, hamis személyi igazolványok, összetett kamerák, robbanóanyagok, exoskeletonok ... Az
összes karakter közös műveletei (költözés, étterembe lépés, étkezés / elhelyezés / tárgyak adása / lopása, elcsábítása, fenyegetés, házasság / válás, kölcsönhatás, megvesztegetés ...) megkülönböztetik a szakmájukra jellemző cselekedetektől.

Példák konkrét műveletekre karaktertípus szerint:
• Államfő: nevez kabinet tagjai, set költségvetési iránymutatások felmondhatja az ENSZ, jóváhagyja a nukleáris fegyverek, kampány választások kezdődik infrastrukturális projektek ...
• titkára Diplomácia és diplomaták: végre kereskedelmi szerződések, jelentkezzen stratégiai megállapodásokat, szavazás az ENSZ, nyitott nagykövetségek…
• Titkosszolgálatok és kémek vezetője: beszivárog, szabotázs, merénylet, kém, emberrablás ...
• Kiberanalitikusok: feltörés egy szerverbe vagy okostelefonba, GPS nyomkövetés, növényi vírusok, megerősíti az adatvédelmet, felkutatja a kibertámadás forrását …
• A hadsereg vezetője: fegyverügyletek végrehajtása, bázisok építése, a személyzet irányítása, a haditörvény kihirdetése…
• Belügyminiszter és rendőrségi nyomozók: használjon videomegfigyelést, vizsgálja ki a bűncselekményeket és bűncselekményeket, tartóztasson le, hallgasson ki egy gyanúsítottat, tétet tartson, figyeljen egy épületet, tüntetéseket szakítson meg ... A

nem játszható szereplők számos konkrét cselekvésre is képesek: cikkek szerkesztése újságíróknak, szakszervezeti sztrájkok elrendelése, vallási előkelők befolyásos prédikációi, művészi kiállítások, bérgyilkos által elkövetett merénylet, szavazási utasítások a politikai vezetők számára ...
Reaktív, de még mindig befolyásolt népesség
A lakosság boldogsági szintjét minden körben kiszámítják. Változhat az állam politikája (szociális kiadások, adózási szint), a munkanélküliségi ráta, a termékköltségeknek megfelelően változó vásárlóerő, az esetleges hiány, az ország szorongási szintje vagy a vezetők korrupciója szerint. A dühös emberek tüntetéseket vagy zavargásokat indíthatnak, sztrájkot kérhetnek, és végső soron a játékost elveszíthetik.
Az embereket befolyásolhatja a médiában végzett információk manipulálása, vagy természetes vezetők, például szakszervezeti vagy pártvezetők, vallási előkelők, akik maguk is szolgálhatnak egy idegen hatalmat.
Stratégiák sokasága
A cselekvési tervek sokasága (minden körben korlátozott és gondosan átgondolandó), valamint a pontszámok kiszámításának különféle módjai kombinálva a játékosok számára számos stratégiát kínálnak.
Az alapul szolgáló játék különböző szintjei, például a harci játékok, amelyek mintegy ötven különböző típusú katonai egységet tartalmaznak, kereskedelmi háborúk gazdasági szerződések révén, a nemzeti költségvetés kezelése a népszerűség befolyásolására a befektetési kapacitáson keresztül, az erőforrások kezelése, az ENSZ szerepe, aki szankcionálni tud egy ország vagy a katonai beavatkozások engedélyezése mind még jobban hozzáteszi a játék lehetőségeit és izgalmát, a sors bármikor megváltozik.
Számos játékmód és opció
Különféle konfigurációk állnak rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a játék élvezetének megváltoztatását:

• „Karrier” mód: új játékosoknak ajánlott játékmód, a mérkőzés azzal kezdődik, hogy az egyetlen ellenőrzött karakter az államfő. Ezután ki kell választania a legközelebbi tanácsadókat, és fokozatosan bővítenie kell csoportját.
• "Kormány" mód: a játékos az elején egy tucat karaktert választ, lehetővé téve az összes tartományon belüli működést.
• "Multinacionális" opció: egy játékos több országban is játszhat, és különböző taktikákat alakíthat ki. Sok kis ország ekkor egyenlő alapon szembesülhet egy nagyobbal.
• "Extra karakterek" opció: a játékos kiválaszthat bizonyos számú extra karaktert és stratégiát dolgozhat ki, még mielőtt a játék elkezdődne. Például újságíróként vagy politikai ellenfelekként játszhat egy idegen országban, akik hozzájárulhatnak a jelenlegi rendszer destabilizálásához.
• "Többjátékos" mód *: többjátékos módban több játékos csatlakozhat a csapatokhoz. A csapatok versenyben vannak, mindegyiknek több országa van. (* A többjátékos mód a korai hozzáférés időszakában jelenik meg)
• „Titkos célok” opciók: Minden játékos (emberi vagy mesterséges intelligencia) rajzolhat egy célt, amely elérése esetén bónuszpontokat ad, vagy akár azonnal megnyeri a játékot. Ilyen például a szénhidrogén-piac több mint 50% -ának ellenőrzése, a lakosság megháromszorozása, a rendszerváltás egy ellenséges országban.
• A játékopciók lehetővé teszik a játék dinamikájának finomhangolását: fordulatok száma, fordulatok időtartama, műveletek száma körönként

Údajov
Műfaj
Indie, Szerepjáték, Stratégia
Megjelenés
2020.03.05
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Eversim
EAN číslo
DIGI11737