2084

2084
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
8,59
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

 

Az év 2084 ... és ezt új és izgalmas szempontból tapasztalja meg. A 2084 egy gyors iramú First-Person Shooter hacker mechanikával. Csatázzon végig ellenséges hordákon, csapkodja be az elméjüket, hogy előnyhöz jusson a csatatéren, és merüljön el egy szegecses novellában, amelyet egy komor cyberpunk-táj vesz körül.

Főbb jellemzők:

Akciódús FPS hacker mechanikával Csatázzon
végig ellenséges hordákon, és nézzen szembe több főnökkel. Fedezze fel a legjobb stratégiát minden találkozáshoz, feltörve a környezet elemeit, valamint néhány ellenségét.

Két játékmód: Történet és Végtelen
Tapasztalja meg, hogy a Nano-Phage járványszimuláció hibás volt az intenzív egyjátékos minikampányban, vagy tesztelje képességeit hevesen könyörtelen végtelen módban.

Cyberpunk beállítás
Tapasztalja meg a sötét disztópikus világot, ahol a drogok, a virtuális valóság és az idegi implantátumok jelentik minden polgár kenyerét.

A közösség által vezérelt fejlesztés
2084 egy szórakoztató projektből született, egy belső 72 órás Game Jam-ben. Imádtuk, amit létrehoztunk, miután véget ért, és úgy gondoltuk, hogy neked is tetszeni fog. Sokkal többet várunk a következő hetekben, és azt akarjuk, hogy részesei legyetek ennek az útnak, amelyre nekilátunk.

Údajov
Műfaj
Akció, Indie
Megjelenés
2018.12.13
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Feardemic
EAN číslo
DIGI11708