1812: The Invasion of Canada

1812: The Invasion of Canada
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2,47
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Az év 1812. Nagy-Britannia és szövetségesei Napóleonnal küzdenek Európa irányításáért. Az amerikai hajók és áruk brit lefoglalására reagálva a fiatal Egyesült Államok hadat üzen Nagy-Britanniának és megtámadja Kanadát. Ön és legfeljebb 4 másik játékos veszi át a parancsot a brit Redcoats, a kanadai milícia és az őslakos amerikaiak, vagy az American Regulars és az American Militia seregének, hogy eldöntse Amerika sorsát. Az akció egy hatalmas, történelmileg pontos térképen zajlik, amely az Egyesült Államokat és Kanadát Detroittól Montrealig terjed. Az egyes frakciók játékosai együttműködnek, hogy megszerezzék az irányítást a kulcsfontosságú városok és erődök felett.

Az 1812 gyors, intuitív és szórakoztató játékmenettel rendelkezik, amely magában foglalja a csapatmunkát és a stratégiai tervezést történelmi és oktatási környezetben. Ez a játék azok számára, akik élvezetes és kezelhető bevezetést szeretnének a történelmi / konfliktus alapú játékokba.

1812-ben - Kanada inváziója, a játékosok az 1812-es háborúban részt vett főbb frakciók egyik szerepét vállalják. A brit oldalon ezeket a brit regulárisok (Redcoats), a kanadai milícia és az őslakos amerikaiak képviselik; az amerikai reguláris hadsereg és az amerikai milícia alkotja az amerikai játékosokat. A játékosok mindkét oldalon együttműködnek egymással a kampányok megtervezése és lebonyolítása érdekében. Mindkét oldal megpróbálja megörökíteni az objektív területeket a térképen. Ha fegyverszünetet hirdetnek, az az oldal nyer, amelyik a legtöbb ellenséges objektumterületet ellenőrzi.

3 forgatókönyv - 1812, 1812 (rövid) és 1813.
Játsszon egyedül 3 AI nehézséggel szemben
60 kártya (mozgás és esemény)
Platformokon átívelő 2 játékosos online játék, vagy akár 5 játékos hotseat multiplayer.
Az eredeti társasjáték hű megtérése.

Údajov
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2017.08.04
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
HexWar Games
EAN číslo
DIGI11686