1775: Rebellion

1775: Rebellion
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
9,14
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Az év 1775. Az amerikai gyarmatok felháborodtak a Nagy-Britannia által rájuk kivetett új adók miatt. Kezdenek fegyvert felhalmozni és a milíciát szervezni. Április 18-án a milícia tagjai lesben álltak egy 700 brit vöröskabátból álló oszlopon, amely a feltöltött fegyverek lefoglalását rendelte el. 273 brit katonát megölnek vagy megsebesítenek, mielőtt biztonságba érnének Bostonban.

Az amerikai forradalom elkezdődött!

Most Ön és barátait parancsolja a brit vörös kabátok, az angol lojalisták, a német hessiek, az amerikai törzsemberek, a hazafiak, a francia törzsemberek és az őslakosok seregének, hogy döntsenek Amerika sorsáról. Az egyes frakciók játékosai együttműködnek, hogy megszerezzék az irányítást a kulcsfontosságú városok és erődök felett. Ossza meg a szórakozást ebben a könnyű és gyors iramú játékban, mint az AI, a hotseat vagy az online!

1775: A lázadás a díjnyertes társasjátékon alapszikaz fejlesztette kiAkadémia játékok .

A tábla az eredeti 13 kolóniát, Maine-ot, Új-Skóciát és Quebecet képviseli. Mindegyik kolónia tovább fel van osztva olyan területekre, amelyek felett a frakciók küzdeni fognak az ellenőrzésért. Egy frakció rendelkezik egy kolónia irányításával, ha annak egy részén csak annak egységei vannak jelen. A játékos által irányított frakciók közé tartozik a kontinentális hadsereg, a Patriot Militia, a British Regulars és a Loyalist Militia. Emellett a szövetséges francia és a szövetséges hesseni frakciókat, amelyeket az amerikai, illetve a brit erők irányítanak, az egyes frakciók által játszható eseménykártyák hozhatják be a játékba.

Minden játékot forduló sorozatban játszanak. A harmadik fordulónál kezdődően mindkét fél ellenőrzi a győzelmi feltételeket, és minden meccs úgy zárul le, hogy a győzelmi pontokat automatikusan összeszámolják a nyolcadik fordulóban, ha addig senki sem nyert. Minden kör négy körre van felosztva, egy-egy mindkét oldalra, amelyek az egyes frakciók fordulójelzőjének vak vontatása által meghatározott sorrendben történnek. Teljesen lehetséges, hogy egy frakció az előző fordulóban utoljára lép, csak a következőben halad elsőnek.

Minden frakciónak van egy pakli kártyája, amely eseménykártyákat, mozgáskártyákat és egy fegyverszüneti kártyát tartalmaz. Minden fordulóban minden frakció mozgáskártyával játszik, hogy manőverezzen csapataival, és tetszőleges számú eseménykártyával. Amikor egy fél (brit vagy amerikai) mindkét frakciója kijátszotta fegyverszüneti lapjait, a játék véget ér! Minden pakliban meghatározott számú mozgáskártya van, és ezek kezelése a játék fontos része.

Minden frakciónak van egy fegyverszüneti kártyája, amely nemcsak a játék időzítőjeként, hanem egy erőteljes mozgáskártyaként is szolgál. Ugyanakkor egy játék idő előtt véget érhet, ha az egyik fél mindkét frakciója a játék elején kénytelen azt játszani.

Minden frakciónak, így a szövetségeseknek is megvan a saját frakciójuk harci kocka. Minden „Hit” szimbólum esetén a szemben álló frakció elveszít egy egységet. Minden 'Flee' eredmény esetén elveszíti az egyik egységét a Fled Units mezőbe, ahol később megerősítésként visszatér. Minden gurított üres arcért a játékosnak van egy „Parancsdöntése”, és ezt felhasználhatja arra, hogy visszavonuljon a csatában egy egység egy szomszédos területre.

Valamennyi frakcióegység részt vesz egy csatában, függetlenül attól, hogy rajtuk a sor vagy sem! Minden frakciónak más az arca, mint a kocka. Egyes frakciók nagyobb valószínűséggel menekülnek a csatából, hogy később újra csoportosuljanak. Más frakciók nagyobb valószínűséggel találnak el találatot vagy parancsnoki döntést. Az amerikai kontinentális hadsereg sokkal kevésbé valószínű, hogy elmenekül, nagyobb az ütési arányuk, de csatafordulónként csak két dobókocka van. A British Regulars nem rendelkezik menekülési eredménnyel, és nagy százalékban éri el őket, de minden körben nem lesz menekülő egység az erősítéséhez. A milícia mindkét oldalon három kockával rendelkezik, de magasabb menekülési eredményt mutat. Az egységek erősségeinek és gyengeségeinek ismerete kulcsfontosságú a győzelemhez!

Csatázzon a kolóniákon nagy vagy kisebb seregekkel. Mindaddig, amíg az egyes hadseregcsoportok az Ön frakciójának egy egységét tartalmazzák, területről területre mozgathatja a partner frakció egységeit, valamint a szövetséges egységeket. Négysoros játékban minden frakciónak stratégiát kell folytatnia a partnerével a lehetőségek maximalizálása érdekében!

1775: A Rebellion egyszerű és egyedi játékmechanikát tartalmaz, különös figyelmet fordítva a történelmi részletekre. Tapasztalja meg ezt a kritikus időszakot az amerikai történelemben, nem fog csalódni!

3 forgatókönyv - 1775, 1775 (rövid) és Quebec ostroma.
Játsszon egyedül és 3 AI nehézséget
54 kártya (mozgás és esemény)
Platformokon átívelő online játék vagy akár 4 játékos hotseat multiplayer.
Az eredeti társasjáték hű megtérése.

Údajov
Műfaj
Stratégia
Megjelenés
2016.09.29
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
HexWar Games
EAN číslo
DIGI11679