16bit Trader

16bit Trader
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
0,76
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

A 16bit Trader alkalmi testvére másik kereskedési játékunknak: a Kaidan kereskedői.

Bosszút áll apád gyilkosán, és légy a leggazdagabb kereskedő a királyságban! Merüljön el ebben a régi iskola nosztalgiát kiváltó kereskedési élményében.

Lépjen be egy középkori utazó kereskedő cipőjébe, akinek az élete egyetlen mondatig torkollik: olcsón kell vásárolnia, és magasan kell eladnia. Utazás a birodalom városai és falvai között, hogy olcsó árukat szerezzen, különféle küldetéseket hajtson végre és gazdagságot gyűjtsön. Látogasson el a helyi tavernákba a legfrissebb helyi pletykákért. Szerezzen befolyásos barátokat, akik segíthetnek az út során. Ha aljas banditákba vagy kiszámíthatatlan eseményekbe ütközik, béreljen társakat. Folytassa a nagy termésről és áruhiányról szóló pletykákat, hogy megtalálja a legjobb ajánlatokat. Keresse meg a rászoruló helyi embereket, akik szépen megjutalmazhatják Önt a segítségéért. Bővítse cégét, fektessen be belé, és pillanatok alatt gazdagodjon meg! És ha egy kis izgalomra vágyik, látogassa meg az ősi nevezetességet, és keressen értékes tárgyakat.

Játssz a saját tempódban. Lazán utazzon át a birodalomban, ha pihenni szeretne. Figyeljen minden árváltozást, folytasson minden pletykát, kezelje minden részletét, ha a legjobb eredményt szeretné elérni!

- Különböző városok és falvak tucatjai
- Tíz különféle küldetés
- Kiváló grafika egy régi iskola 16 bites hangulatával
- Könnyen megismerhető, nehéz elsajátítani
- Véletlenszerű találkozások

Údajov
Műfaj
Kaland, Könnyed, Indie, Szerepjáték, Szimuláció, Stratégia
Megjelenés
2015.06.04
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Forever Entertainment
EAN číslo
DIGI11678