123 Slaughter Me Street 2

123 Slaughter Me Street 2
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1,77
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL

Üdvözlök mindenkit a Slaughter Me Street 2-ben

A "123 Slaughter Me Street" című sláger ezen izgalmas előzményében megtudhatjuk azokat a mély sötét titkokat, amelyek e sorozat őrületéhez vezetnek.

Összekeveredik a kezed vérével egy sötét házban, ahol csak egy zseblámpa irányítja.

Amint kezd világossá válni az áttekinthetőség és a megismerés, az a zavaros köd, amelyet éreztél, szinte kényelmet jelentett a kemény valósághoz képest, hogy ... nem vagy egyedül.
A levegő rothadt, és csak a halottak szemét érezheti rajtad. Amikor nincs hová menekülni, csak elrejtőzhet. De mi a biztonságos?

Amikor az inspiráció a másik oldalról származik, végül fizetnie kell a csősznek.

A "Rejtés és keresés" ebben a halálos játékában lopva kell megtöltenie a "Rejtésmérőjét", miközben kibújik a nemezisétől, és a fényét arra használja, hogy megtalálja a menedékhelyeket. Túl tudja élni a tiszta halálos adrenalin 10 halálos szintjét?

A nagy kék lény a Kereső. Csak ezt teszi, meg fog keresni téged! Elsődleges célja a lehető legtöbb talaj lefedése, és szeret az arcodba kerülni!

A magas, sovány rózsaszínű lény a Köszöntő (Bosszú) - hasonlóan az unokatestvéréhez, az SMS1-ből, élvezi, hogy időt szakít és gyengén megvilágított területeken lóg. Csak köszönni akar.

A barna rövid lény a Screamer. Elég passzív és nem fog mindent megtenni, hogy ártson neked. Mindazonáltal abbahagyja, amit tesz, hogy rád sikítson, figyelmeztetve a Keresőt vagy az Üdvözlőt a tartózkodási helyedre. Tökéletes időzítéssel és könnyed arccal is megállítható. Ez pánikba esik és távozik.

Údajov
Műfaj
Akció, Kaland, Stratégia
Megjelenés
2016.11.01
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Impulse Game
EAN číslo
DIGI11672