112 Operator

112 Operator
Korhatár:
12
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
4,99
K obľúbeným
Odporúčam
Tlačí
Porovnanie
OTÁZKY K VÝROBKU
Podrobnosti
Údajov
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Podrobnosti

A JÁTÉKRÓL 

A 112 Operator lehetővé teszi a sürgősségi szolgáltatások kezelését a világ bármely városában! Küldjön egységeket, fogadjon hívásokat és nézzen szembe olyan helyzetekkel, amelyeket az időjárás, a forgalom vagy az évszakok változása okoz. Segítsen a városnak túlélni az olyan eszkalálódó eseményeket, mint zavargások, szervezett bűnözés, terrortámadások, kataklizmák, természeti katasztrófák és még sok más!

A veszély fokozódott
Segítsen minden eddiginél nagyobb méretben. A díjnyertes 911 Operator folytatása lehetővé teszi, hogy számos, teljesen különböző szinten cselekedhessen - az egyetlen szomszédság gondozásától a több üzemeltető munkájának koordinálásáig a világ legnagyobb metropoliszain. A teljes 3D-s megjelenítés az egységek műveleteinek belső nézetét mutatja. Válasszon több mint 100 000 terület közül, mint például kerületek, önkormányzatok és több tízezer valós város a világ minden tájáról.
Minden egységnek: vihar következik ...
Szembenézni a dinamikus időjárással, hiteles, történelmi adatok alapján. Figyelje az események változását, ahogy jön a nap vagy az éj, növekszik a forgalom és telnek az évszakok. Vigyázzon olyan szélsőséges körülményekre, amelyek kataklizmákhoz és természeti katasztrófákhoz vezethetnek. Próbáld megszelídíteni a térképen terjedő nagy futótűzeket. Az időjárás nem az egyetlen problémád - légy óvatos, amikor terrortámadásokat és bandaháborúkat kezelsz.

112, mi a vészhelyzeted?
Fogadja a különböző helyzetekben élő emberek hívásait, szükségük van segélyszolgálatok segítségére. Soha nem tudhatod, ki áll a vonal túloldalán - hallhatsz egy ijesztő gyilkossági történetet, talán utasítanod kell valakit a CPR elvégzésére, vagy meg kell tartanod az idegeidet, miközben egy bosszantó csínytevővel találkozol.
Az én dolgom, asszonyom ...
Válassza ki az egyik európai várost teljesen új Karrier módban, és derítse ki, hogy sikerül-e felkapaszkodnia az üzemeltetői karrierlétra tetejére. Kövesse felügyelői utasításait, és láthassa, hogy a cselekedetei befolyásolják-e az Ön felelős személyeit vagy azokat, akiknek szüksége van a segítségére. Néha hibáit csak szemrehányó e-mail követi, néha befolyásolják saját életét.
Különleges forgatókönyveket is játszhat a világ bármely városában, vagy saját szabályokat hozhat létre az ingyenes játék módban.
Szükségünk van biztonsági mentésre!
Parancsoljon a legjobb szakembereknek, technológiailag fejlett berendezések és járművek használatával. Döntse el, mit használjon - SWAT csapatot, kutató és mentő helikoptert, esetleg rohamfelszerelést? Amikor egységei megérkeznek a helyszínre, utasítsák őket a taktikai nézetben, amely teljes képet ad a helyzetről.

ÚJ JELLEMZŐK A 112-ES OPERÁTORBAN:
25-szer nagyobb, bővíthető térképek az igazi városokról 3D-s épületekkel
teljesen új segélyhívások és nagy események
teljesen újratervezett kampánymód, célrendszerrel, e-mailekkel és történettel
éjjel-nappal, az időjárás, az évszakok és a forgalom befolyásolja a szolgálatot és a bekövetkező eseményeket
új tűzszerelő, amely teljes területeket képes elfogyasztani és több tucat egységet igényel
régió specifikáció - a játékmenet az ország jogszabályaitól és a kerületi jellemzőktől függően (nyomornegyedek / üzleti / lakossági / ipari / erdei stb.)
új OnSite helyzetmegjelenítés, amely pontosan és intuitív módon mutatja a cselekvést
új csapattagok - orvosok, őrmesterek, kutyák, robotok és mások!
további diszpécserek, akiket segítségért körzetekbe rendelhet!
újratervezett felszerelés, immár teljes fogaskerekekbe csomagolva

Údajov
Műfaj
Indie, Szimuláció, Stratégia
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Games Operators
EAN číslo
DIGI11659
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 7 SP1 +
Processzor: 2 Ghz
Memória: 6 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GT 650
DirectX: Verzió: 10
Tárhely: 4 GB szabad hely

AJÁNLOTT:
64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
Op. rendszer: Windows 10
Processzor: 2,6 Ghz, többmagos
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 1050
DirectX: Verzió: 10
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 8 GB szabad hely