Diablo II: Resurrected

ÚJ
Diablo II: Resurrected

 

Korhatár:
18
Platform:
Xobx One / Xbox Series X/S
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
18 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Videó
Részletek

A JÁTÉKRÓL 

A Diablo II: Resurrected a Diablo® II alapvető cselekvési RPG újrateremtett változata. Kövesd a titokzatos Sötét vándort, és harcolj a pokol lakóival, miközben felfeded a Prime Gonoszok Diablo, Mephisto és Baal sorsát.

A pusztítás ura visszatér

A Diablo II: Resurrected tartalmazza mind a Diablo II, mind a Diablo II: Lord of Destruction® epikus bővítményének összes tartalmát. Küzdj végig jeges barlangokon, élőhalott utálatosságokkal teli borzalmas sírokon és fagyott pusztákon az Arreat -hegy rideg csúcsáig, és állítsd meg Baalt, a Pusztítás Urát. Emelje fel a poklot a Lord of Destruction két játszható osztályával - a ravasz bérgyilkossal, a csapdák és árnyékdiszciplínák mestereivel és a vad Druiddal, egy merész alakváltóval és idézővel, aki elsődleges elemi varázslatot vezényel.

Feltámadt grafika

Félelmetes démonok, bátor kalandorok és a Sanctuary világa támadt fel. Csodálja meg e világ lakóit akár Ultra High Definition 4k (2160p) remaster grafikával PC-n-vagy élvezze az eredeti Diablo II, old-school stílust-egyetlen gombnyomással az örökölt kapcsolóval.

Osztályok

 • Amazon - A gerely és az íj mestere, az Amazon emberfeletti mozgékonysággal reagál a harci helyzetekre. Mágikus képességekre támaszkodik, hogy erősítse harcászati ​​képességeit.
 • Bérgyilkos - Az ősi Vizjerei -rend tagja, aki csalárd mágusok levadászására jött létre, az Assassin harcművészeti szakértő, aki halálos csapdákat és árnyékfegyelmeket használ a gonosz legyőzésére.
 • Nekromanta - A nekromanta uralma az élet és a halál felett lehetővé teszi ennek a szörnyű patikusnak, hogy csontvázas seregeket és gólemeket idézhet össze, és ellenségesen szabaddá tevő mérgeket, átkot és csontkészségeket szabadíthat fel.
 • Barbár - Nomád vándor, a barbár ötvözi a durvaságot és a durvaságot a fegyverek elsajátításával, pusztító közelharci támadásokat és háborús kiáltásokat használva, hogy fellendítse szövetségeseit - vagy demoralizálja ellenségeit.
 • Paladin - Nomád vándor, a barbár ötvözi a durvaságot és a durvaságot a fegyverek elsajátításával, pusztító közelharci támadásokat és háborús kiáltásokat használva, hogy fellendítse szövetségeseit - vagy demoralizálja ellenségeit.
 • Varázslónő - Az elemek parancsnokaként a tanult varázslónő messziről küld ellenségeket kiszámított tűz-, hideg- és villámcsapásokkal - felbecsülhetetlen készségekkel az Égő Pokol seregei ellen.
 • Druida - A vadak őrzője, a druidák ördögi vérfarkas és medveformákká változhatnak, állattársakat vezényelhetnek, és a föld, a tűz, a szél és a hideg elsődleges varázslatait kataklizmás hatásúvá tehetik.

Főbb jellemzők

 • Remastered grafika - szörnyek, hősök, tárgyak, varázslatok, mind feltámadtak.
 • Egy epikus történet öt különböző felvonásban.
 • Klasszikus játékmenet - ugyanaz a Diablo II, amelyet ismer és szeret, megőrizve.
 • Frissített Battle.net támogatás.
 • Tervezett támogatás a kereszt-progresszióhoz-vigye előre a fejlődését, bárhol is játszik.
 • … és még sok más!

 

Adatok
Műfaj
Akció, Kaland
Megjelenés
2021.09.23
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Blizzard Entertainment
Cikkszám
DIGIBATTLE42299
Státusz
ÚJ    
Videó