Cities in Motion - Design Now (DLC)

Cities in Motion - Design Now (DLC)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
495 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Design Now öt vadonatúj közlekedési lehetőséget ad a Cities in Motion-höz. Növeld a sebességet, hatékonyságot és kapacitást ezekkel a járművekkel:
Stern-Berger Midi - A svájci minőséggel és innovatív külsővel rendelkező Midi elsősorban sűrűn beépített városi területekre szánt busz. Kis súlya, meglehetősen rövid tengelytávja és alacsony padlózata könnyű manőverezést és beszállást tesz lehetővé.
Pavlov P-42 - A Pavlov Aeronautika gyárait a Pavlov vállalkozás részeként alapították az 1910-es évek közepén. Ivan Pavlov, a forgószárnyas járműtervezés úttörője, maga vezette a P-42-est tesztrepülésén. Az eredetileg harcászati célra, tengeralattjáró-elhárításra tervezett gép hamarosan rendkívül népszerű lett a légitaxi-üzletben is. A robusztus, viszonylag kis önsúllyal és alacsony gyorsulással bíró helikopter különösen alkalmas a közepes távolságú utas- és áruszállítási igények kielégítésére.
Stingray Cityjet - A Stingray Cityjet gyors, rövid távú, ausztrál katamarán. Az e járművek nemrég bejelentett harmadik generációja magas üzemanyag-hatékonysággal és feltűnően alacsony zajkibocsátással bír. A szokványos utasszállításra és kirándulóhajónak is szánt járművek kényelmes ülésekkel, és szolgáltatófedélzettel rendelkeznek.
Vagabondo Satellite - Az olasz gyártású Vagabondo villamosokat elsőként Rómában használták a városi vonathálózat felújítása során. A Satellite nagyon megbízható, bár nem a legvonzóbb külsejű, egytestű, hattengelyű villamos, részleges alacsony padlós kiépítéssel. Mindkét végén van vezetőfülke.
Crescenta T4 Suburbia - A dán készítésű Crescenta T4 Suburbia kombinált metró / könnyű vasúti szerelvény, elsődlegesen közlekedési csomópontok és vidéki városok összekötésére szánva. Kialakítása a hagyományosabb tömegközlekedési alapelveket tükrözi.

Adatok
Megjelenés
2011.06.14
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI01735
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Operációs rendszer: Microsoft Windows XP / Vista / 7
Processzor: 2 GHz Dual Core vagy gyorsabb
Memória: 2 GB RAM
Merevlemez-terület: 2 GB
Videokártya: NVIDIA GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3850 vagy jobb (integrált videokártyák nem támogatottak), 512 MB RAM, OpenGL 3.0
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu