Cities in Motion - Design Classics (DLC)

Cities in Motion - Design Classics (DLC)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
495 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Design Classics öt vadonatúj járművet ad a Cities in Motion-höz. Bővítsd ki a városok közlekedési lehetőségeit, új és izgalmas közlekedési eszközökkel látva el lakosaidat.
Jubilee Blim: A Jubilee Blim a kora hatvanas évek jellegzetes minibusza. Kicsi, kényelmes és egyedi megjelenése van. Aranyos külseje ellenére a Jubilee Blim nem marad el vetélytársai mögött: erős motorral és jól felépített vázzal rendelkezik, ami gyorssá és teherbíróvá teszi.
Livingstone Inauguration: A Livingstone Inauguration modern fékezés- és gyorsításvezérlő-rendszerrel rendelkezik, ami könnyen vezethetővé teszi a villamost. Ám a kényes berendezések meghibásodásokra is hajlamossá teszik. A Livingstone villamosokat az angliai Wakefieldben gyártják, és a világ minden részére szállítják.
Arnauld Porte: A francia gyártású Arnauld Porte-k jól ismertek elegáns rattan üléseikről. Nagy mennyiségű utast tudnak szállítani és nagyon teherbíróak. Ezek a megbízható metrókocsik először 1915-ben, Londonban álltak szolgálatba, és hamarosan a kontinentális városokban is népszerűvé váltak.
Tiergarten Ferry: A Tiergarten Ferry Svédországból származik, és nagyon masszív építésű. Viszonylag lassú, mivel elsősorban kirándulóhajónak használják, de erős váza és jó tervezésű széntüzeléses gőzmotorja miatt a hajó jó választás a vízi közlekedési infrastruktúra megalapozására.
Skylark III: A Skylark a francia hadsereg számára készült, de nemrégiben átalakították polgári használatra is. Nagy kabinteteje van, mely lehetővé teszi, hogy az utasok utazás közben élvezzék a kilátást. A Skylark fejlesztett farokrotorjának és erős futóművének köszönhetően nagyon jól manőverezik.

Adatok
Megjelenés
2011.04.06
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Paradox Interactive
Cikkszám
DIGI01732
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Operációs rendszer: Microsoft Windows XP / Vista / 7
Processzor: 2 GHz Dual Core vagy gyorsabb
Memória: 2 GB RAM
Merevlemez-terület: 2 GB
Videokártya: NVIDIA GeForce 8800 / ATI Radeon HD 3850 vagy jobb (integrált videokártyák nem támogatottak), 512 MB RAM, OpenGL 3.0
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu