Calvin Tucker's Farm Animal Racing

Calvin Tucker's Farm Animal Racing
Platform:
Steam
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
EN
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
720 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A Calvin Tucker Farm Animal Racing egy szokatlan, karikatúra kart játék, rengeteg tipikus redneck-vel, WC-humorral, körülbelül nyolc vicces állatkal egy redneck farmból.

Őrült szervezett versenyeik elviszik őket a tanyából a trópusi kalóz-szigetre, a sarki régiókból Egyiptomba, a piramis belsejéből pedig visszahúzódnak a középkorba, és egy UFO visszatér az időben. Hogy hangzik ez őrültnek? Minden sáv tele van interaktív elemekkel, bármi történhet bármikor ...
Pálya és versenyek
Tizenkét egyedi pálya érhető el versenyen és a Quick Race versenyen, amint kinyitotta.

Miután megnyertél egy versenyt, megjelenik az arany trófea, és a következő verseny (ha van) feloldásra kerül.

A hat környezet a következő:
FART HQ - A Farm Track a Farmról szól. Óriási mezők, kukorica, virágok és csak fű, nagy piros gazdák istállói és szélmalmai, egy kisváros és egy hangulatos patak: innen származnak a Redneck Farm állatok.
Középkori őrület - Középkori világ, ahol haszonállataink hatalmas kastélyfalakat és tornyokat fedeznek fel, kicsi és piszkos falvakat, és ahol minden hűvösnek és boldognak tűnik. De ez nem minden boldog és fényes a középkorban: A világ egy része a Sötét Forrest, ahol a veszély mindenütt körül van ...
A Kalóz-öböl - A Kalóz pálya a féltetett Kalóz-öböl, mely egy csendes-óceáni kis szigeten található. A sziget alsó része nehezen átjárható dzsungel, a sziget felső része pedig a veszélyes rész: veszélyes sziklák, gyenge hidak és egy hátborzongató alagút koponya alakú bejárattal ..
Nova Zembla - A Polar pályán őrült utak, alagutak és hidak vannak, amelyek teljes egészében jégből készültek, haszonállatainknak nem tetszik a hideg és a pálya veszélye. Ki lesz az első ebben a kihívást jelentő sarkvidéki versenyen?
Egyiptomi találkozók - Forró homokot, ősi falakat és kincseket, valamint sziklás kanyonokat égetve, Egyiptom az ellentéte az előző Polar világgal, de ez természetesen nem egyszerűbb! Különösen a piramis belsejében lévő trükköket nehéz elsajátítani.
Rosewell - Az UFO-szint idegen / UFO-jeleket tartalmaz kukoricamezőn, szupermarketben, parkolóban és természetesen sok UFO-t. Vigyázz az invázióra!

A történet:
Egy napon egyes állatok a redneck farmból ülnek össze, és azt gondolják, hogy a világon nem csak a farmon kell találkozni. A fő ötlet Billy-Pete „The Pig” -től származik, aki nem elégedett kicsi és piszkos kunyhójával. Mindennap Billy-Pete-nek meg kell hallgatnia iszapos, ügyetlen (és mindig dicsegő) barátja, Slimey Billy „a béka” kalandorának történeteit, aki állítása szerint mindent látott az utazása során.

Billy-Pete közelebbről megvizsgálja az elmúlt évek megtakarításait, és úgy dönt, hogy a szerencsejátékot veszi körül: Utazás az egész világon, és néhány izgalmas versenyverseny megszervezése, csak a móka kedvéért és természetesen az adrenalin miatt. Felveszi az erős és félelmetes Billy-Barry „a bika” -ot, hogy megvédje őt minden veszélytől, amelyet esetleg a világon tapasztalhat, de nem azelőtt, hogy a csendes, de hűvös Billy-Cool „a bárány” napszemüvegével úgy dönt, hogy csatlakozik a párthoz csak a misztikus Billy-Cool tudja.

Hamarosan Mr. Billy Goat és kedves tehénfelesége, Sue-Ella Stripe is úgy dönt, hogy versenyez, csak a móka kedvéért, majd még a csirke Sue-quack is úgy dönt, hogy csatlakozik. Míg a pártmérnökök és elkészítik őrült járműveiket, az őrült macska Billy-Slick úgy dönt, hogy csatlakozik, mert egyébként a farmon senki sem hagyja őt zaklatni vagy elnyomni.

Őrült szervezett versenyeik elviszik őket a tanyából a trópusi kalóz-szigetre, a sarki régiókból Egyiptomba, a piramis belsejéből pedig a középkorba kerülnek, és egy UFO visszatér az időben.

Adatok
Megjelenés
2018.03.09
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Fun Box Media
Cikkszám
DIGI01564
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows® XP / Vista
Processzor: Intel® Pentium III ™ 2 GHz vagy azzal egyenértékű processzor
Memória: 2 GB RAM
Grafika: 128 MB videokártya, Shader modell 2.0, ATI 9600, NVidia 6600 vagy annál jobb
DirectX: Verzió: 9.0
Tárhely: 465 MB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows® 7/8/10 a legújabb szervizcsomagokkal
Processzor: Intel® Core ™ i3 2,4 GHz vagy azzal egyenértékű
Memória: 4 GB RAM
Grafika: 128 MB videokártya, Shader modell 2.0, ATI 9600, NVidia 6600 vagy annál jobb
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 500 MB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu