Call of Duty: Ghost - Devastation (DLC)

Call of Duty: Ghost - Devastation (DLC)
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
7 131 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Készüljön fel a pusztításra , a Call of Duty®: Ghosts második DLC csomagja , amely négy egyedi multiplayer térképet, egy teljesen új taktikai 2 az 1-ben fegyvert tartalmaz, amely váltható a Sub Machine-Gun-ről az Assault Rifle-ra repülés közben, és 2. rész: Mayday - az Extinction négy részből álló epizódos narratívájának következő részlete.

RUINS
Hely: Mexikó

A hegyek tetején lévő maja romokat, amelyeket túlzsúfolt a dzsungel, a romok látképét a kitörés szélén lévő baljós vulkán uralja. A központi templom kulcsfontosságú túlfutási pozíciót biztosít, és vertikálissá teszi a templom alapjai alatti föld alatti szakaszokat. Ezek a föld alatti szakaszok, sziklás pályák és lépcsőházak számtalan utat és szomszédos utat hoznak létre, így a játékosok soha nem lesznek távol az őrült fellépéstől.

Azok a képzett játékosok, akik megtalálják és kitöltik a térkép egyedi mezőrendet, képesek lesznek a galaxis egyik végső vadászává, a halálos ragadozóvá válni. Ragadozóként a játékosok kettős csuklólapjait és a vállra szerelt plazma ágyúkat fogják ábrázolni, valamint képesek lesznek felhasználni a lény lelkes vadászati ​​képességeit az ellenséges játékosok felkutatására.

BEHEMOTH
Hely: Columbia

A hatalmas vödör-kerekes kotrógépen (BWE), a valaha létrehozott egyik legnagyobb járműnél, a Behemoth egy keskeny, többszintű térkép. A hosszú távú vonalak megnyitják a Behemoth-ot a hosszabb távú fegyverekig, míg a BWE központi sétányai szűk belső vezérlőhelyiségeket kínálnak, ideális azok számára, akik jobban szeretik a közeli harcot. A térkép többszintű lehetőségei lehetővé teszik a játékosok számára, hogy elrejtőzzék a lehetőségeket, így ritkán lesz lehetőség arra, hogy kizárólag a keresztezésedre összpontosítsanak.

Töltse ki a Behemoth terepi parancsát, és vegye át az irányítást egy támadó helikopter felett, amely pusztító gránátvetőkkel a fogakhoz fegyveres. A helikopter mozgásának ellenőrzése lehetővé teszi a játékosoknak, hogy körbekerítsék az ellenséges harcosokat, és fentről pusztítsanak el pusztítást.

KOCKÁZATOK
Helyszín: New York

Egy New York-i híddal való ütközés után ennek a teherhajónak a roncsai biztosítják az ütközést. A híd mangoldott maradványaival, elégett járműveivel és a fedélzeten szétszórt szállító konténerekkel ez a térkép ideális színházi lehetőséget kínál a szoros, közeli harcokhoz.

Két dominanciaszerkezet a térkép mindkét végén nagyszerű kilátásokat és látnivalókat kínál, amelyekből a játékosok az ellenség helyét a csapattársaknak tudják biztosítani, vagy az ügyeket saját kezükbe vehetik. Ugyanakkor a hajó labirintushoz hasonló alsó része keskeny folyosókból és szoros sarkokból áll, amelyek a vártnál hamarabb szembeszállhatnak a játékosokkal szembenálló ellenségekkel.

Nyissa ki a térkép egyedi Killstreak-jét a tereprendezés kitöltésével, és készenléti állapotban lévő A-10 Warthog repülőgépet a térkép teljes hossza mentén futó hevederekhez vezesse, a teljes rakétája arzenáljának és egy láncfegyverének köszönhetően, amely képes 30 mm-es fordulók ezreinek kiszabadítására. / perc / perc.

FÖLDTETT
Hely:

A Dome ihlette, a Call of Duty® rajongói kedvenc térképe: Modern Warfare® 3, az Unnearthed a játékosokat idegen ásatási webhely szívébe dobja. A kirakhatatlan fekszik rejtélyes ősi szobrok árnyékában, középpontjában egy ősi meteorit található - az ásatások középpontjában.

Ez a kis térkép lehetővé teszi, hogy a játékosok navigálhassanak a Cryptid műtermékein, a csúcstechnológiás HAZMAT létesítmények, tudományos felszerelések és járművek keverékén keresztül. Az újragondolás egy teljesen új oldalsó útvonal és egy nagy daru kiegészítését látja, amely a teljes térképre néző szempontból döntő fontosságú pontot jelent. Ez az erőfölény azonban az, amely sebezhetővé teszi a sasszemű ellenségeket.

Az Unearthed egyedi tereprendjének teljesítéséhez elegendő képzettséggel rendelkező játékosok képesek lesznek felszabadítani három Cryptid idegen lényt, robbanóképes véget vetve ellenségeiknek.

A Hasfelmetsző

A Ripper ideális fegyver-társ a Devastation többjátékos térképeinek keverékéhez. Két különböző konfigurációjú játékosok biztosítása: közepes és rövid hatótávolságú képesség Sub Machine-Gun-ként (SMG) és közepes és hosszú hatótávolságú Assault Rifle-ként (AR). Ez az egyedülálló az 1-ben az 1-es fegyver képessé vált egy SMG-ről AR-re és egy csapásra egy csapás közben ismét repülésre a csata közepén, maximális rugalmasságot biztosítva a különféle térképtípusokhoz és taktikákhoz.

Kihalás - 2. rész: Mayday
Helyszín: Tasman-tenger, Csendes-óceán déli része

Az 1. rész: Nightfall után a gyorsreagálású erők csapata küldésre kerül, hogy vizsgálja meg a csúcstechnológiájú szellemhajó bevonulását a Csendes-óceán déli részén. Felszálláskor a játékosoknak mélyebb előrehaladás közben küzdeniük kell a rejtjeleken lévő kriptidek rajján, és fel kell fedezniük a fedélzet alatti kifinomult laboratóriumi létesítményeket, ahol a kutatók gépet fejlesztenek a rejtélyes lények felkutatására, akik a kriptideket elkészítették. Az akció közepén a játékosok összeesküvésből fakadnak, meglepő csavarásokkal, ahol a barát és az ellenség közötti vonal elmosódik.

A 2. részben: A Mayday a csapata új fegyverekre és új taktikákra lesz szüksége a félrevezető, falon mászó „Seeder” és a felhőkarcoló méretű szörnyűség, a „Kraken” néven történő kezeléséhez. A túlélés érdekében a játékosoknak fel kell tárniuk a hajó barlang környezetét, meg kell söpörni a készleteket, és a fedélzeten található tervrajzokból improvizált fegyvereket és csapdákat kell készíteniük.

Adatok
Megjelenés
2014.05.07
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01524
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7 64 bites / Windows 8 64 bites
Processzor: Intel® Core ™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom ™ X3 8750 2.4 GHZ vagy annál jobb
Memória: 6 GB RAM
Grafika: NVIDIA® GeForce ™ GTX GTS 450 / ATI® Radeon ™ HD 5870 vagy annál jobb
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 40 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya
Egyéb megjegyzések:Szélessávú kapcsolat és szolgáltatás szükséges a multiplayer kapcsolathoz. Internetkapcsolat szükséges az aktiváláshoz.

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7 64 bites / Windows 8 64 bites
Processzor: Intel® Core ™ i5 - 680 @ 3,6 GHz
Memória: 8 GB RAM
Grafika: NVIDIA® GeForce™ GTX 760 @ 4GB
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 40 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX kompatibilis hangkártya
Egyéb megjegyzések:Szélessávú kapcsolat és szolgáltatás szükséges a multiplayer kapcsolathoz. Internetkapcsolat szükséges az aktiváláshoz.
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu