Call of Duty: Black Ops II - Uprising

Call of Duty: Black Ops II - Uprising
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
10 005 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A hadviselés új korszakát folytatja. Call of Duty®: A Black Ops II Uprising, a legújabb letölthető tartalomcsomag négy hihetetlenül sokrétű multiplayer térképet tartalmaz, beleértve egy újraképzelt multiplayer klasszikus visszatérését:

Magma: A modern japán faluban faragott láva a tüzes káros folyókat hagyja nyomán, veszélyes terepet, veszélyeztetett takarót és frenetikus tűzoltókat biztosítva a játékosoknak a túléléshez.
Encore: A nyüzsgő londoni zenei fesztivált követően a központi színpad kulcsfontosságú látványpontot biztosít a játékosok számára, kilátással a környező amfiteátrum és a fő sátrak harcára.
Vertigo: Magasan a felhők felett, egy mega felhőkarcoló tetején Indiában, a játékosoknak harcolniuk kell egy VTOL leszállópadon és a szállítóterminálon keresztül, új vertikális dimenziókat hozva minden csatába.
Stúdió: A hollywoodi stúdió hátterében a játékosok a klasszikus filmkészletek széles választékát fedik le ebben a reimigált adaptációban a rajongók által kedvenc többjátékos térkép Firing Range-jén.
A második térképcsomag rögzítése a Mob of the Dead, a Treyarch legfélelmetesebb zombik tapasztalata. A legnépszerűbb hollywoodi tehetségek négy olyan tilalom korszakú gengszterből állnak, akiknek mindegyike egyedi készségekkel rendelkezik, akiket arra kényszerülnek, hogy megvédjék az élőhalott hordáit, miközben San Francisco hírhedt Alcatraz-szigetén tartóztatják börtönbe. Míg az őrtornyok és az új fegyverek taktikai előnyöket kínálnak, addig a túlélés példátlan új kihívást jelent e négy elveszett lélek számára.

Adatok
Megjelenés
2013.05.16
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Activision
Cikkszám
DIGI01519
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:

A:Windows Vista SP2 vagy Windows 7
processzor:Intel Core 2 Duo E8200 2,66 GHz vagy AMD Phenom X3 8750 2,4 GHz
Memória:2 GB RAM
Grafika:Nvidia GeForce 8800GT 512 MB or ATI Radeon HD 3870 512 MB
DirectX®:9.0c
Merevlemez:16 GB HD-terület
Hang:A DirectX® 9.0c kompatibilis
Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu