Bloom

Bloom
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 195 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

"Egy őrült kultusz hozta a fekete virágot a démonok birodalmából világunkba.
A szent rend harcosaként harcolni kell a birtokolt kultikusok és démonok hordáin keresztül, hogy elpusztítsa a virágot, mielőtt még virágzik ..."


A BLOOM egy gyors tempójú, frenetikus akció első személyű lövöldözős indie-játék, melyet olyan klasszikusok inspiráltak, mint Doom, Quake, Blood, Heretic, Hexen, Duke Nukem és a '90-es évek FPS óriásai. Egyszerűen, nem értelmetlen, lőj mindent, ami mozog.
Két epizód rengeteg akcióval, tucatnyi szörnyekkel, több mint tucat fegyverrel, titkokkal és mindent, amit elvárhat egy retro lövöldözős játéktól.


Kasza, elektromos számszeríj, hogy az ellenségeidet a falhoz rögzítse, láng, kettős pisztolyok és géppisztolyok, szivattyúpisztoly, kettős hordós puska, puska, lézer, minigun, plazmapisztoly, gránátvető, bazooka és sugárpisztoly, valamint néhány titkos fegyver. a szerszámok a démonok idézõivel való foglalkozáshoz sötét erdõkben, mérgezõ barlangokban, beton alagutakban, várakban, démon birodalmakban, pixelezett vér folyóinak ömlése a pszichedelikus zaj fém dallamokba!

FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA
A fejlesztők így írják le a tartalmat:

Pixeles vér fröccsök és gibák.

Adatok
Műfaj
Akció, Indie
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Cyberius Dei
Cikkszám
DIGI01238
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7
Processzor: Intel I7
Memória: 4 GB RAM
Grafika: GeForce 1050
DirectX: Verzió: 9.0
Tárhely: 2 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu