Battleborn

Battleborn
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
1 777 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

JÁTSSZ INGYEN!
A Battleborn ingyenes próbaverziója korlátlan (vagyis idő- és szintkorlátozás nélküli) hozzáférést biztosít a Borderlands alkotói által készített lövöldözős játék izgalmas, 5+5 fős többszemélyes csatáihoz.
Minden idők legsokszínűbb szereplőgárdájából válogathatsz: 30 hős vár heti váltásban. Megszerettél egy hőst? Oldd fel végleg és szabd testre a kedvenceidet játékon belüli vásárlással; vedd meg a teljes játékverziót, amellyel elérhetővé válik a megjelenéskor rendelkezésre álló 25 eredeti hős és a Battleborn PvE történetmódja; illetve válts Season Passt a játék megjelenése után közzétett 5 hős és story operation feloldásához.
Az ingyenes próbaverzióban elért előrehaladás átkerül a játék teljes, illetve Season Pass-előfizetéssel kiegészített verziójába, a játékosprofilokat, a hősstatisztikákat és a készségeket is beleértve. A teljes játékverzió, illetve a Season Pass megvásárlása esetén a korábban külön megvett hősök árát visszatérítjük játékbeli valuta formájában.
Információ:
Többszemélyes mód:

Incursion: A hősöknek meg kell védeniük a bázist az MI vezérelte csatlósokkal szemben, miközben saját csatlósaikkal az oldalukon el kell pusztítaniuk az ellenfél bázisát.
Devastation: A hősök csapatai egymással küzdenek meg egy pergős lendületű deathmatch módban, miközben el kell foglalniuk és megtartaniuk bizonyos pontokat a térképen.
Meltdown: A hősök csapatainak a csatlósaikat kell terelgetniük a végzetükbe a térkép közepére. Pont jár minden csatlósért, aki beleveti magát a kohóba, és a legtöbb pontot szerzett csapat győz.
Face-Off: Ütközz meg a varelsikkel és irtsd ki őket, gyűjtsd össze maszkjaikat és szerezz pontokat, miközben igyekszel segíteni a csapatnak a maszkok gyűjtésében, és megakadályozni az ellenséges csapatot ugyanebben. A varelsik közben egyre keményebb ellenfelek lesznek, és arénabéli főszörnycsatákra is sor kerül.

Következetes fejlődési rendszer:

Karakterrang: Minden hős véglegesen szintet léphet 1-ről 20-ig a küldetéseken és meccseken kívül, ami a játékosoknak lehetővé teszi, hogy kicseréljék az erősítőket a képzettségfán, illetve új külsőket oldjanak fel.
Parancsnoki rang: A játékosok feljebb léphetnek a saját játékosprofilukkal is, jelvényeket és címeket oldhatnak fel, valamint zsákmányt, amivel bármelyik hősüket elláthatják.

Frakciók:

A Békéltetők (Peacekeepers) Solus felesküdött védelmezői
Az Eldrid az univerzum természetes rendjét őrző alakulat
A Csavargók (Rogues) egy zsoldoscsapat, akiket csak saját túlélésük érdekel
Az Utolsó Fény Konzorcium (Last Light Consortium – LLC) tagjai a háborúból profitálnak és másokat használnak ki saját céljaik érdekében
A Jennerit Birodalom erővel uralkodik mások fölött, és a hatalmat mindennél előbbrevalónak tartják

Battleborn hősök:
A Battlebornban 30 játszható hős található, és nincs két egyforma köztük. Minden hősnek saját személyisége van, és egyedi fegyverekkel és képességekkel rendelkezik.
A Helix rendszer:
A Battleborn gyorsított karakterfejlesztő rendszere lehetővé teszi a játékosoknak, hogy 1-től 10. szintig fejlesszék karaktereiket, és egyedi fegyverekkel, valamint képességekkel lássák el hőseiket a történetmód küldetéseiben vagy a többszemélyes módban.

Adatok
Megjelenés
2016.05.03
Régio
EUROPA
Kiadó
2K Games
Cikkszám
DIGI00930
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows® 7 x64-bit vagy újabb
Processzor: Intel i5-750 / AMD Phenom IIx4 945
Memória: 6 GB RAM
Grafika: AMD HD 6870 / NVIDIA GeForce GTX 460 vagy jobb, PhysX támogatás
DirectX: Verzió: 11
Hálózat: Széles sávú internetkapcsolat
Tárhely: 30 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX 11 kompatibilis
Egyéb megjegyzések:Az első telepítéshez internetkapcsolat szükséges a Steam hitelesítéshez és a játékhoz; A szoftver telepítéséhez (a játékhoz mellékelve) a Steam Client, a DirectX 11, az NVidia PhysX, a .Net Framework 4.5, a Visual C ++ Redistribvable 2010 és a Visual C ++ Redistribvable 2012.

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows® 7 x64-bit vagy újabb
Processzor: Intel i5-750 / AMD Phenom IIx4 945
Memória: 6 GB RAM
Grafika: AMD HD 7850 / NVIDIA GeForce GTX 660 vagy jobb, PhysX támogatás
DirectX: Verzió: 11
Tárhely: 50 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu