Arena Hero

-8%
Arena Hero
Arena Hero
Arena Hero
Arena Hero
Arena Hero
Arena Hero
Arena Hero
Arena Hero
Arena Hero
Arena Hero
Arena Hero
Arena Hero
Arena Hero
Arena Hero
Arena Hero
Arena Hero
Arena Hero
Arena Hero
Arena Hero
Arena Hero
Platform:
Steam
License:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 1 órán belül (07:00 - 22:00 óra között)
2 845 Ft
Akció: 2 605 Ft
Kezdete: 2021.02.25   A készlet erejéig!
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Harcolj végig az egyedi ellenségek hullámain és a fejlődő szinteken. A karakter megváltoztatása az arénában zajló csaták során olyan frissítések és pickupok megragadásával, amelyek megváltoztatják a harc során.
Fejleszd ki karaktered az utat
Az aréna tárgycseppeket fog adni, ahogy harcolsz az egész csatában, választhatsz, hogyan fejlődsz és változtok a csata során furcsa tárgyakkal, amelyek megváltoztatják a következő hullám megközelítését. Tudja meg, hogy mely elemek illenek a játékhoz, és mi működik a legjobban az előttük álló harcban. Gondoljon előre egy arénában, és úgy dönt, hogy befektet egy erősebb korai játékba, vagy próbáljon arra törekedni, hogy egy hatalmas készlet darabjai robbanthassanak a harc többi részén. A legtöbbet kell kiaknáznia ahhoz, amit talál, tehát ennek megfelelően kell megterveznie!
Egyedülálló képességek és elemek a fejlődés során
Nyissa ki a speciálisabb tárgyakat és képességeket, amint végigjátszja az arénákat, egyedi tárgyakkal, amelyek az arénában a különböző megközelítésekre koncentrálnak. Ön kibővítheti stratégiáját és megváltoztathatja terhelését az elõzõ csata alapján, a védendõ, magas egészségi állapotú tételektõl az energiaalapú sebességváltókig vagy akár a nagy kockázatú szerencse alapú tételekig.
Az Aréna ellen fordul
Az aréna stratégiai felhasználása és a hős pozicionálása lehetővé teszi, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az arénában, ahol találja magát. Ön képes lesz arra, hogy a hiányosságokat előnyeihez felhasználva veszélyes ellenségeket leesjen az arénáról, ahogy haladsz, az ellenség növekszik, és ezt a gyengeséget előnnyé változtatja, ha különleges képességeket szerez a környezetből. Amint az ellenség megváltoztatja harcának módját, meg kell változtatnia a stratégiáját és az aréna környezetének előnyeit.
Szerezz új készségeket
A hírnév és a készségharc elnyerésekor az arénában jobb képességekkel és statisztikákkal bővítheti készségkészletét, így könnyedén kipróbálhatja a különböző letöltéseket és stratégiákat. Haladás közben képes lesz a hősödre szakosodni, hogy maximalizálja az erejét úgy, ahogyan a harcot részesíti előnyben.
Az egyedi fejlesztők változtatják az arénát
A speciális ellenségek megsemmisítése egyedi speciális cikkekkel - fokozókkal - jár el. Javítóeszközök segítségével drasztikusan megváltoztathatja az arénának a viselkedését és a csatáinak megközelítését. A szuper védekező erősítő képességeitől a magas kockázatú magas jutalomig, néhányan pedig még egyedi különleges képességeket is felvehetnek a hősedre, a különböző Enhancerok összekeverésével saját harcokon tapasztalhatsz meg csatákat.

Adatok
Műfaj
Akció, Indie, Szerepjáték, Stratégia
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
KatsMakesGames
Cikkszám
DIGI00588
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows Vista
Processzor: 1,6 GHz
Memória: 512 MB RAM
Grafika: 512 MB dedikált VRAM
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 450 MB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7
Processzor: 2,4 GHz
Memória: 4 GB RAM
Grafika: 1 GB-os dedikált VRAM
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 1 GB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu