Arauco Saga - Rpg Action

Arauco Saga - Rpg Action
Korhatár:
11
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális termékkulcs
Nyelv:
Többnyelvű
Szállítás:
E-mailben, 10 percen belül.
2 267 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Az Arauco Saga egy akció-RPG, amelyet 2D-s klasszikusok inspiráltak a snesekhez és a szivattyúkhoz. Az Arauco Saga keveri a fellépés legjobb elemeit. A történet a Loyola képregényen alapul (4 kiadás, korlátozott sorozat), Marcelo Tapia írta.
Régóta, a mitikus kígyók Tren - Tren és Cai-Cai létrehozták a Déli területeket. Az Araucanos évekig békésen élt a Pillanesok védelme alatt.

Ezt a harmóniát megszakították az északi betolakodók, akik kiterjesztették a területüket és a civilizációt. Hiteikkel és fegyvereikkel versenyeztek és megégették a földet.

Elveszett a világok egyensúlya, a Pillanusok ereje is. Úgy döntöttek, hogy elállnak a Szent Földtől, és nyolc zsetont készítettek, hogy bezárják a Mágikus Föld kapuit.

Az Araucanos és a Pillanes között létrejött paktumot lezárták. Az araucánok Caupolicano-ba választottak, mint lonco-t, hogy a betolakodók ellen vezessék őket. De először Caupolicanónak meg kellett mutatnia az erejét: le kell győznie Cai-Cai lányát. A csata heves volt. Caupolicanót legyőzték és jég börtönbe küldték.
Miután tíz évig hideg és sötét barlangban volt, Caupolicanót rabszolgává tette El ChonChon, egy hatalmas varázsló, aki legyőzte Cai-Cai lányát. Elfáradt, hogy El ChonChon eszközöket és gyilkosokat készített, Caupolicano megpróbálta megölni elfogóját és kiszabadulni, de a varázsló előrelépést tett és Caupolicano-t ismét börtönbe küldte.

Kétszáz év telt el. Caupolicano folytatja a jég börtön lyukasztását, a Szent Kapukat még mindig bezárják, és a zsetonokat elfelejtik. De a varázsló elkészítette azt a tervet, hogy ezeknek a területeknek az abszolút mestere legyen, és utolsó ajánlatot ajánlott fel Caupolicano-nak. Ha teljesíti a küldetést, akkor szabad lesz. 200 évre kell visszamennie és megtalálnia a hét Szent Jelképet. Ebben a módban a

harci

fellépés a fő cél. Menük vannak fegyverek, italok és tárgyak kiválasztására ... és harcok is brutális lényekkel!


Fegyverek

6 különféle fegyver létezik, amelyeket a Mapuche harcosok által használt tényleges fegyverek, valamint a mitológiai
fegyverek és a vadállatok átalakításai szerint terveztek .


Felfedezés

Nagy felfedezésre váró földterületek vannak, különféle fajok emberei, valamint erődök és templomok erdőkben, sivatagokban, varázslatos területeken és örök gleccserek között.

Két nagy szigetet kell felfedezni, rakodási idő nélkül.

Ellenségek

A hatalmas fegyverekkel felszerelt ellenségek széles választéka létezik: erõsök, katonák, páncélozott csontvázak, mitológiai lények és óriási fõnökök.

Adatok
Műfaj
Akció, Kaland, Indie, Szerepjáték
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Ánimas Games
Cikkszám
DIGI00567
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows 7/8/10
Processzor: Intel i3 vagy AMD egyenértékű
Memória: 4 GB RAM
Grafika: a fedélzeten
Tárhely: 481 MB szabad hely

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7/8/10
Processzor: 2,8 Ghz
Memória: 8 GB RAM
Grafika: a fedélzeten
Tárhely: 481 MB szabad hely
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu