Angels Fall First + Soundtrack Bundle

Angels Fall First + Soundtrack Bundle
Platform:
Steam
License:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 1 órán belül (07:00 - 22:00 óra között)
9 845 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

Edward Patrick White azért született, hogy zeneszerzést készítsen epikus scifi-hez - és ez nem annyira epikus, mint a Strangely Interactive mindent átfogó kombinált fegyveres őr lövésze, az Angels Fall First.

A mérföld hosszú tőkehajók közötti hullámhosszú csataharcoktól és verekedésektől kezdve, egészen a páncélozott támadásokig és a kavicsos gyalogos tűzoltásokig, Ed diadalmas pontszáma tökéletesen támogatja az akciót, filmszerű levegőt kölcsönözve a játékhoz, és a játékosot a játék világába hozva.
A zeneszerzőről
A csendes filmek zongoristájának nagy unokája, Ed mindig tudta, hogy zenével szeretne történeteket mesélni. Kisgyermekként elkényezteti a hegedű- és zongoratanárokat azáltal, hogy "történeteket" készít, és "karaktereket" készít a zongorán, szemben a beállított tanulmányaival. Végül, fiatal tinédzserként, rokon szellemet talált a virtuozus jazz zongoristában és tanárban, Andrea Vicariban, aki ösztönözte kompozíciós narratíváit.

A British Record Industry Trust (BRIT) Előadóművészeti Iskola végzése - gyakran összehasonlítva a New York-i LaGuardia "fame" iskolával, és amelynek öregdiákjai között szerepel Amy Winehouse, Adele, Imogen Heap, Katie Melua és Leona Lewis - Ed folytatta a Sussex Egyetem. Itt az Angol Nemzeti Opera zeneszerzője, Martin Butler mellett zeneszerzést, zenekarozást és zenei dramaturgiát tanult.

Rövid szünet után gitározni Andrew Lloyd Webber, Dame Kiri Tekanewa és Boyzone számára; csak 22-én Ed nyerte el a Lionsgate természetfeletti thrillert, a 'Nine Lives', főszerepben Amelia Warner és Paris Hilton. Nem sokkal azután, hogy rendszeresen meglátogatta Los Angeles-t, hogy együttműködjön az ottani filmkészítőkkel.

2006-ban Ed-t egy BBC New Talent TV zeneszerző mesterkurzusra választották a BAFTA győztesével, George Fenton-nal. Egy évvel később a világméretű jelöltekből kiválasztották és Warner Bros elrepülte Los Angelesbe az Év Turner klasszikus filmek fiatal zeneszerzőjének díjért, amelyet egy kék szalagú bírói testület ítél el, amelyet Oscar-díjas zeneszerző, Hans Zimmer vezet.

Nemrég Ed volt a MPSE Aranytekercs-díjra jelölt csapatban (a Csillagok háborúja: Az erő felébreszti mellett) a „Meghallgatás” játékfilmért, amelyre írta az eredményét.

Az ITV elsődleges túlélési műsorának címes zenéjét, a Bear Grylls: Mission Survive-t a Music & Sound Nemzetközi Díjra jelölték, és a műsor maga eljutott a Nemzeti Televíziós Díjra, majd később MIP-díjat nyert.

A klasszikus akkreditációval és a modern gondolkodásmóddal Edward ugyanolyan kényelmes a zenekarokkal, kamara-, jazz- és pop együttesekkel, mint a szintetizátorok és a hangszobrászat - mindig arra törekszik, hogy a drámának megfelelő érzelmi intenzitású és logikájú zenét hozzon létre.

Adatok
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Strangely Interactive
Cikkszám
DIGI00496
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP vagy újabb
Processzor: Kétmagos 2 GHz
Memória: 1 GB RAM
Grafika: Nvidia 200 sorozat vagy újabb
Tárhely: 134 MB szabad hely
Hangkártya: Bármi

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows XP vagy újabb
Processzor: Kétmagos 2 GHz
Memória: 1 GB RAM
Grafika: Nvidia 200 sorozat vagy újabb
Tárhely: 200 MB szabad hely
Hangkártya: Bármi
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu