Agarest: Generations of War 2

Agarest: Generations of War 2
Platform:
Steam (PC)
Licensz:
Digitális Termékkulcs
Nyelv:
MULTILANGUAGE
Szállítás:
E-mailen keresztül, 10 percen belül
5 390 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ
Részletek

A JÁTÉKRÓL

A HARMADIK TELEPÍTÉS A HALADÓ AGRES SOROZATBAN!
Az első számú, a legkeresettebb SRPG eposz, az Agarest: Generation of War és annak előzménye Agarest: Generation of War ZERO, a Ghostlight büszke arra, hogy kiadja az Agarest: Generations of War 2 sorozat nagymértékben frissített sorozatát!

Ez a folytatás korábban csak a PlayStation® 3-on volt elérhető, de most a STEAM-hez szállítva, számos új funkcióval, vizuális fejlesztéssel, valamint a mélyreható stratégia és a többgenerációs történetmesélés vonzó keverékével!

Agarest: A 2. háború nemzedékei párhuzamos világban helyezkednek el az előző két Agarest címmel, és egy teljesen új, több generációs történetet és univerzumot mutat be. Tehát, míg a sorozat jelenlegi rajongói természetesen látnak néhány ismert funkciót és felbukkanó arcot, az újabb játékosoknak nem kell játszaniuk a korábbi játékokat, hogy megértsék és élvezhessék a történet ezt a részletét.


Egy nap a világot titokzatos vakító fény borította, amely szörnyű pusztítást okozott. A központi kontinens, ahonnan a fény valószínűleg származik, csendben és lassan elhallgatott, démonok kezdtek megjelenni és terjedni az egész világon, mint egy pestis.

Valamikor ezt követően egy amnesiában szenvedő Weiss nevû fiatalember találkozik a titokzatos Evaval, aki elmondja neki, hogy elkövette az öngyilkosság bûnét. Annak érdekében, hogy bűncselekményt engedelmeskedjen, megtanulja, hogy „hajóvá” kell válnia, amelyben az általa megölt istenség erejét tárolni kell. Ezt az energiát arra használják, hogy feltámadja azt, akinek az életét Weiss ellopta. Azok, akik elárulják az isteni embereket, valamint az utódaik, a megváltást és a kárhoztatást elválasztó térben fizetnek bűneikért.


• Új Agarest Univerzum: Szabadon barangol és figyel a történet kibontakozik ebben az újonnan kialakított világegyetemben, és harci óriási ellenségekkel küzd több mint 80 órás lenyűgöző játékmenet során!

• Felújított csatarendszer:Csatlakoztassa végső harcosaidat egy új, gyorsabb tempójú harci rendszerhez, valós taktikai mélységgel és sokféle karakter testreszabással.

• HD grafika: Élvezze a vadonatúj környezeteket, a CG-ket és a kedvenc animált karakterportrét a lenyűgöző nagyfelbontásban.

• Mini-játékok: Engage a kádban, a Shiatsu-ban és a Masszázs mini-játékokban!

• A lélektenyésztés visszatér: Lásd, hogy kedvenc hősnőitek évtizedek óta fejlődnek minden egyes elmúlt generáción keresztül.

• Válassza ki az ösvényét: Nem csak a hősnők, akikkel egyesítesz, hanem a választások is, amelyek jelentősen megváltoztatják a történet eredményét.Ez az új verzió teljes egér / billentyűzet és gamepad támogatással, Steam teljesítménnyel, magasabb felbontással és számos más felhasználói felület változással rendelkezik, amelyek a PC-játékosok számára az Agarest 2 eddigi legjobb verzióját biztosítják. A Cloud Saves, valamint a Steam kereskedési kártyák, háttér és ikonok támogatottak is, miközben rengeteg DLC ​​van a játékba teljesen ingyen, más kiadások után külön megvásárolható csomagokkal együtt. Ezenkívül az új DLC rendszer lehetővé teszi a letöltött tartalom kezelésének irányítását, lehetővé téve, hogy kiválaszthassa, hogyan adja hozzá a meglévő mentésekhez.
Tartalmazza a szabad DLC-t
Kiegészítő Dungeon 1 Lucrelia - Extra Dungeon
Bónuszpont 1. csomag - 5000 G, 50 PP és 500TP tartalmat tartalmaz.
2. bónuszpont-csomag - 100 000 G, 100 PP és 10 000TP tartalmat tartalmaz.
A kezdő vadász túlélési csomagja - 4 fű, 3 dombormű fű, 4 gyógyító fű, 3 áldott levél, 2 életfragmens és 1 szirumpor tartalmaz.
Jobb a Kovács 1. csomaghoz - 5 láng, 5 jég elem, 5 mennydörgés elem, 5 szél elem, 5 föld elem, 5 sötétség elem és 5 fény elem tartalmaz.
Jobb a Kovács csomaghoz 2 - 10 ezüstércet, 10 platinaércet, 5 bauxitot, 5 trogtalitot, 5 magnetitet, 5 dolomitot és 5 pilerótot tartalmaz.
Troglodyte csomag- 1 rozsdás kardot, 1 rozsdás karkötőt, 1 rozsdás gyűrűt, 1 EOM-t, 1 fekete melltartót és 1 nagy fekete anyagot tartalmaz.
Képzett vadász túlélési csomagja - 3 regeneráló fűt, 2 megkönnyebbülő gyógynövényt, 3 varázslatos gyógynövényt, 2 újjáélesztő gyógynövényt, 3 áldott gyümölcsöt, 2 Életkövet, 1 Marfilevet és 2 Isteni ágot tartalmaz.
Kiegészítő Dungeon 2 Graccea - Extra Dungeon túllépte
a rivális 1-es csomagját - 2 erősséget felfelé, 2 életerővel felfelé, 2 intelligenciát felfelé, 2 felfelé, 2 agilitást felfelé, 2 ügyesség fel és 2 maximális HP felfelé.
Priscilla Can Do It Pack - tartalmaz 1 Bustier hercegnőt, 1 Császári Gárda, 1 Lebegőkő és 1 Hercegnő tiárát.
Jobb a Kovács csomaghoz 3- 5 lánglélekből, 5 jéglélekből, 5 mennydörgés lélekből, 5 szél lélekből, 5 földi lélekből, 5 sötétség lélekből, 5 könnyű lélekből és 2 Damaszkuszból áll.
A kovácskészlethez jobbra. 4 - 10 ezüst, 10 platina, 4 α ATK elem, 4 DEF elem, 4 MAG elem α, 4 RST elem, 2 egyszarvú szarv és 2 holdfényes virágot tartalmaz.
Kiegészítő Dungeon 3 Enhambre - Extra Dungeon túllépte
a rivális 2-es csomagját - 2 Erősséget Fel +, 2 Vitalitást Fel +, 2 Intelligenciát Fel +, 2 Figyelemfelépítést +, 2 Agilitási Fel +, 2 Képesség Fel + és 2 Max. HP Fel + -t tartalmaz.
A kovácskészlethez 5. csomag - 4 erősségi elemet α, 4 vitalitás elemet α, 4 intelligencia elemet α, 4 elmeelemet α, 4 agilitási elemet α, 4 ügyesség elemet α, 2 holdfragmenst és 2 sárkány gyümölcsöt tartalmaz.
Jobb a kovácscsomaghoz. 6 - 5 lángkristályt, 5 jégkristályt, 5 mennydörgéskristályt, 5 szélkristályt, 5 földkristályt, 5 sötétségkristályt, 5 könnyűkristályt tartalmaz.
Veteránok túlélési csomagja - 3 gyógynövény gyógynövényt, 2 megkönnyebbült káposztát, 2 eliksirt, 1 élet éliksirt, 2 áldott virágot, 1 élettartályt és 2 Bijou gyökéranyagot tartalmaz.
A kovácskészlethez jobb .
Jobb a kovácskészlethez 8. csomag - 3 Cuprum, 3 Argentum, 3 Stannum, 3 Breunnerite, 3 Galena, 3 Aurum, 3 Iron Roze, 3 Hideralzentum és 2 Shining Fangs tartalmát tartalmazza.
Jobb a Kovács csomaghoz 9- 1 ragyogó pengét, 1 fénygyűrűt, 1 titokzatos ékszert, 1 Genbu-tálat, 1 Seiryuu-szemet, 1 Byakko-címert, 1 Suzaku szárnyát, 2 generációs kristályt és 2 suttogott álmot tartalmaz.
Jobb a kovácscsomaghoz. 10. csomag - 2 ATK elemet, 2 DEF elemet Ω, 2 MAG elemet Ω, 2 RST elemet 2, 2 STR elemet 2, 2 VIT elemet Ω, 2 INT elemet Ω, 2 MND elemet Ω, 2 AGI-t tartalmaz Ω elem és 2 DEX elem Ω.
Jobb a kovácskészlethez. 11. csomag - 1 Kagetsu világosságát, 1 tündérrácsát, 1 fagycsapást, 1 háborús Isten koronáját, 1 kék szalagot, 1 isteni címerét és 1 Lapis Noster-t tartalmaz.
Négy isteni vadállat csomag - 1 Genbu kesztyűjét, 1 Seiryu kardját, 1 Byakko karkötőjét, 1 Suzaku gyűrűjét, 1 funky csirkéjét és 1 csirke gyűrűjét tartalmazza.
Oldja fel a karakter galériákat - Ezzel kinyitja a letölthető karakterek összes galéria elemét.

Adatok
Megjelenés
2015.02.19
Régio
WORLDWIDE
Kiadó
Ghostlight
Cikkszám
DIGI00266
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
MINIMÁLIS:
Op. rendszer: Windows XP
Processzor: 2,13 GHz Intel Core2 Duo vagy azzal egyenértékű
Memória: 1 GB RAM
Grafika: DirectX 9.0c kompatibilis grafikus kártya 64 MB RAM-mal és v3 árnyékolók támogatásával
DirectX: Verzió: 9.0c
Tárhely: 7 GB szabad hely
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya

AJÁNLOTT:
Op. rendszer: Windows 7 vagy újabb
Processzor: 3GHz Intel i3 vagy azzal egyenértékű
Memória: 4 GB RAM
Grafika: DirectX 9.0c kompatibilis grafikus kártya 128 MB RAM-mal és v3 árnyékolók támogatásával
Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya
AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

Ezt a terméket a Steam platformon tudod aktiválni. Indítsd el a Steam klienst, bejelentkezés után kattints a Játék hozzáadása, majd a Termék aktiválása Steamen gombra. A felugró ablakban meg tudod adni kapott játékkulcsodat, mely után indulhat is a letöltés.

 

argep.hu kelkoo.hu arcedula.hu olcsobbat.hu arkoz.hu olcso.hu intengo.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac shopmania.hu